Dersu Uzala wrote:Nije Hendrix nista bolji gitarista od upravo tog lika iz ABBA

.
potpisujem
i myself am a "Money, Money, Money" and "Gimme, Gimme" fan
sub_zer0 wrote:@Dersu
Sad kad rece Akerman, meni je jedan od omiljenih bendova Helloween. Uradili oni '99 album Metal Jukebox, sa obradama. Izmedju ostalog i neki meni nepoznati bend Focus. Pre neki dan slusah ovaj album i pade mi na pamet da bacim pogled na original verziju. Odem na Tube i nadjem neki klip iz '73. Kada je krenulo, ja nisam mogao da verujem. Lik kida. Izuva. Trese iz gaca. Po danasnjim standardima. Odsvira sweep. J****E. A godina 1973. A ljudi dizu u nebesa naduvanog hipika u haljini.

Za Akermana sam cuo kada je Vlatko izbacio poslednji album. Moracu malo da bacim paznju na njegov opus.

ja sam tog tipa gledao pre pola godine, da ti kazem da drogirani hipik ima mnogo bolji zvuk preko jutuba nego ovaj pajdo pred celim strava centrom...
svaka njemu cast za svirku ili to, al tip koji svira black beutya da ima tako tanak, piskav, praskav ton... al ono i hipik je svirao STATE OF ART gitare od 20 000 $
dok bi recimo bolji primer bio vlatko, koji je bio na istom koncertu

e o tome bi se moglo pricati... vlatko...
ps. porediti billy sheehana i eddie van halena je totalno apsurdno... nego ko ima bolji arpedjo malmsteen ili wooten?