Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
MUzzY

Re: Oprema Koju Imate

Post by MUzzY » 24 Feb 2010, 10:17

Nista, sledeci magneti su ti Dactivator. Mislim, ako hoces jos otvoreniji ton.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Feb 2010, 10:18

:mrgreen:

Reko bi choEk...da smo neki drugari...ovo ono...pa da necesh da zezash chika Cortex-a tAko...al dobro dobro...nek ti bidne :ziveli: :D

Zanimljivo je da se on u mixu totalno gubi, narochito u drive-u. Ali kapiram da su mu setinzi i dalje za Fendera, treba cheprkati po potovima raznim, a i ono...moje pedale su boljije :mrgreen: :P
MOja gitra je super izradjena ima vr' sustain i tako to, i dalje mi se dopada, ali izgleda da moje ushi sada trazhe malo bistrije i artikulisanije instrumente. Moracu da je menjam ipak.

EDIT: Upade Muzzy, pa ono..considering kakva je gitara izgleda da to jeste rad. Ali verovatno cu zameniti nju, videcemo. Norton je super magnet zadovoljan sam njime.

MUzzY

Post by MUzzY » 24 Feb 2010, 10:23

Kewl :)

BTw, ti bi otkinuo na Dokotorovog tasmana. Jedna rec - artikulacija. Kad se oslobodim nekih obaveza dacu mu air classic-a da ga turi u bridge pa da cujemo kako se ponasa. Ali svirljivost... damn. Jedino sto meni ne odgovara je 21 prag ali hteo je full vintage ;)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Feb 2010, 10:51

Ako mislish na njegovu custom gitaru, svirao sam je par puta. Odlichna je gitara tu nema shta, super ton, na necku pogodjen magnet samo tako, bridge manje-vishe, za moj ukus naravno. Sama gitara je super svirljiva razume se, mada nije bash gitra koja mi je najlepshe legla na ruku, naravno stvar ukusa i navike. Kad svirash na tabletini :lol: shto kazhe bash gosn Tasa misleci na gitre bez nekog radijusa, ili sa velikim radijusom kako to vec ide...onda je malo tezhe instantly se preshaltovati na tako delikatan vrat. Mada ja mnogo lakshe sviram gitre sa nekim zakrivljenjem na samom fingerboard-u, mrzi me da guglam pa da se lozhim da znam o tome, znate chini mi se svi na shta mislim.
NIkako da postavim slike doktora i opreme mu. :bambi:

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 24 Feb 2010, 13:00

Cortex wrote:Ako mislish na njegovu custom gitaru, svirao sam je par puta. Odlichna je gitara tu nema shta, super ton, na necku pogodjen magnet samo tako, bridge manje-vishe, za moj ukus naravno. Sama gitara je super svirljiva razume se, mada nije bash gitra koja mi je najlepshe legla na ruku, naravno stvar ukusa i navike. Kad svirash na tabletini :lol: shto kazhe bash gosn Tasa misleci na gitre bez nekog radijusa, ili sa velikim radijusom kako to vec ide...onda je malo tezhe instantly se preshaltovati na tako delikatan vrat. Mada ja mnogo lakshe sviram gitre sa nekim zakrivljenjem na samom fingerboard-u, mrzi me da guglam pa da se lozhim da znam o tome, znate chini mi se svi na shta mislim.
NIkako da postavim slike doktora i opreme mu. :bambi:
Hehe, koji si ti car :D
Apropo drugog djitriste, jbg najvise zavisi od toga kako je nasetovao ton da li ce izlaziti u mixu ili nece, ja sam ranije svirao sa drugarom koji je koristio Ibanez RG Jap (EMG set) u Mode Four od 450w kroz 400w MF kabinet (4x100w Celestion) a ja JMP od 50w pojacan na 4-5. Pre probe on namesti ton, sve je to picnuto, zategnuto, sigurno 2 puta glasnije od mene, ali kad krene svirka - nigde ga nema. Pravi neki pozadinski sonicni fon, jbm li ga, ali ga nigde nema, solo kad svira cujes samo najvise tonove... Razlog - namestao je zvuk u dnevnoj sobi da mu zvuci kao gitara XY sa ZX albuma gde on u stvari cuje 10 lejerovanih gitara kroz 8 mikrofona i plus bass gitaru on top of it. Samo ti rokni middle knob i gazi taj Vox i svi ce da te cuju, a to je najbitnije zar ne? :ziveli:
Inace vrat na Tasmanu je manje-vise Holy-grail 60's Fender Strat vrat, sa compound radijusom. Dakle C profile, radius 10-12, debljina na 1. pragu je 2 cm na 14. 2.2cm, sirina 4.2 cm nad 1. pragom. Uostalom sve je to stvar navike, ali eto, meni se ucinilo da je za vintage feel ovo dobar izbor :)
A ako nisi ti postavio, ja cu...

Image

Image

Guv'nor je poneo svoje omiljne papuce (Fulltone) a bogami i Cortex :)

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 24 Feb 2010, 14:42

Cortex, evo bas danas nosim na ugradnju D-Activator X :D, pa mozes probati na sledecem dzemu kako zvuci :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Feb 2010, 14:47

Ja bih voleo da probam ove papuce na sledecem dzemu... izgleda da kortekslija bas uziva u njima ^^

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 24 Feb 2010, 14:57

cccira wrote:Ja bih voleo da probam ove papuce na sledecem dzemu... izgleda da kortekslija bas uziva u njima ^^
Ya hear that Cortex? Nisam se zezao, svako je doneo svoje papuce. Ljuba OCD, Deja-Vibe i Fuzz a C ahem, paaa Fuzzy Muff(s) :mrgreen:
Ali daju taj bite u treble gain-u, nema sta...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Feb 2010, 15:10

DrGreenthumb wrote:...a C ahem, paaa Fuzzy Muff(s) :mrgreen:
Jel mislis na ove?
Image

^^

MUzzY

Post by MUzzY » 24 Feb 2010, 15:22

Patofne su priceless! :D

guv'nor

Post by guv'nor » 24 Feb 2010, 15:56

DrGreenthumb wrote: A ako nisi ti postavio, ja cu...

Image

Image

Guv'nor je poneo svoje omiljne papuce (Fulltone) a bogami i Cortex :)
Ahahaha, koliko je ovo bilo dobro! :lol:
Ubedljivo najjači trenutak večeri je bilo saznanje da uopšte nije gledao koji broj kupuje. :metal: :bow: :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Feb 2010, 23:00

cccira wrote:
Jel mislis na ove?
Image

^^
cek, cek... ovo mi lici na korteksovu papuču

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 24 Feb 2010, 23:04

cccira wrote:
Jel mislis na ove?
Image

^^
Aha, al ovo je custom model, tweekovan da bude xtra fuzzy, naravno da su LED roze...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Feb 2010, 23:12

Duane wrote:cek, cek... ovo mi lici na korteksovu papuču
Ima dve! :shock:
Image

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Feb 2010, 23:23

koji gmaz, a realno netreba mu ni jedna od tedve... bolje da je uzeo čizme, napolju zima

Post Reply