what he saidDuane wrote:pa reče ćććoek da je slikao svoju džitru... što bi bio onaj lespoliki epifonac, crni, sa nekim prejebanim magnetima(zaboravih koji su, al znam da su POWah!)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
what he saidDuane wrote:pa reče ćććoek da je slikao svoju džitru... što bi bio onaj lespoliki epifonac, crni, sa nekim prejebanim magnetima(zaboravih koji su, al znam da su POWah!)
jbg Muzzy da volis fuzz, drugacije bi se prema tebi postupalo...MUzzY wrote:Jeste a svi znaju sta on svira(msili, ja znam
) aaa bre, sala mala al' ste BRE nesto na kraj srca.
Jbg sad sam MF Veteran, moram da pazim sta pisemDuane wrote: e thrile, slabo postuješ, al umeš da oduševiš s'postom, da znas!
Pa negde oko 110-120 evra, ne bi trebalo vise. Ne znam da li znas da je ova pedala digitalna, dok je deluxe analogna, pa je tesko objektivno ih porediti jer su prilicno razlicite zverke u pitanjuumart wrote:koliko moze kostati ovo cudo?kakva je u poredjenju sa deluxe electric mistress?
Ovo moze biti interesantno:cccira wrote:Pa negde oko 110-120 evra, ne bi trebalo vise. Ne znam da li znas da je ova pedala digitalna, dok je deluxe analogna, pa je tesko objektivno ih porediti jer su prilicno razlicite zverke u pitanjuumart wrote:koliko moze kostati ovo cudo?kakva je u poredjenju sa deluxe electric mistress?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest