sada cete reci da sam picajzla ali ova gitara naslonjena na zice na pojacalo e meni to bas digne zivac. j..ga priznam matoro sam cangrizaloGuitar_thrill wrote:
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Zašto, šta će da joj bude? I ja je tako držim kad je odlažem privremeno, manje su šanse da će da padne nego da stoji obrnuto.
cini mi se da nikolic prodaje.sad,za cijenu ne znam.rock action wrote:
svirao toby driver na kayo dot koncertu, super radi pedala
Guitar_thrill wrote:
![]()
![]()
Ja bas tedo da postavim Soldana

Ja zvao, mislim 60e.umart wrote:cini mi se da nikolic prodaje.sad,za cijenu ne znam.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ni ja ne volim kad se gitara naslanja na vrat sa bilo koje strane, ali mi je iskreno mnoogo gore kad ljudi naslone na ledja vrata nego na zice, zice amortizuju koliko toliko, a ovako obrnuto em lakse sklizne em iako deluje paranoicno, vec zice vuku vrat, i josh tezina gitare ...pa pre ce se iskriviti i sjebati neshto... Ja sve gitare naslanjam na trup tj telo (cak i na stalcima koji su za naslanjanje na vrat iza gitare podmetnem neki predmet da se naslanja na telo gitare...)oboss wrote: sada cete reci da sam picajzla ali ova gitara naslonjena na zice na pojacalo e meni to bas digne zivac. j..ga priznam matoro sam cangrizalo

Kolege forumaši, potrebna mi je pomoć: (znam da je offtopic ali ovo je jedna od aktivnijih tema)
da li neko u Novom Sadu ima kontakt sprej (rečeno mi je da treba suvi, alkoholni), jer treba samo malo da naprskam pot na wah-u, a boca toga košta 1000din, pa da ne kupujem celu bocu zbog 1 sekunde prskanja.
Hvala puno, možete mi odgovoriti ovde ili na pp, proveravaću sve.
da li neko u Novom Sadu ima kontakt sprej (rečeno mi je da treba suvi, alkoholni), jer treba samo malo da naprskam pot na wah-u, a boca toga košta 1000din, pa da ne kupujem celu bocu zbog 1 sekunde prskanja.

Hvala puno, možete mi odgovoriti ovde ili na pp, proveravaću sve.

Problem rešen.
- Dersu Uzala
Tako dobijes vintage zvuk. Posle 10-tak godina. Magneti sa zvucnika u kombasu uticu na permeabilnost magneta na gitari.oboss wrote:sada cete reci da sam picajzla ali ova gitara naslonjena na zice na pojacalo e meni to bas digne zivac. j..ga priznam matoro sam cangrizaloGuitar_thrill wrote:
jeste, jos ako su keramicki zvucnici ili neki veci JBL-ovi, je_u mu kevu totaly 

- Dersu Uzala
a i finim cenama!

- Dersu Uzala
Pa ima ono, od 900$ kinti pa navise. Do 55 kilokinti$. Nije to nista, da vis cifre na drugim mestima. 

Izuzetno drazesan izbor!Guitar_thrill wrote:
![]()
![]()
Dersu, jel mozes da objasnis sta amerima znaci ovo slab-board?