Pa to i jeste super strat, ali mora po necemu da se razlikuje. Mora da ostavi svoj pecat fabrika, da bude prepoznatljiva. Aj ti dizajniraj jednu gitaru koja ce biti udobna za sviranje kao strat a da ne lici na strata!!!!LazaRocker wrote:a kad gledam ibaneza imama nekako imam utisak da je ta siljata glava stavljena samo da ne bi spolja podsecao na strat toliko
Kakav se to kvalitet gubi ako vise para uloze u finalnu obradu?LazaRocker wrote:ne volim gitare koje izgledaju ,,opako", ,,mocno" i ,,metalski". Jednostavno mislim da sto je vise lickaju spolje, manji ce pravih kvaliteta da ima. predrasuda.
Da li mislis da je Ibanez prestige ili Jackson RR1 losija gitara od Squier Bulleta samo zato sto izgleda metalski, a ovaj vise lici na strata?
Sve gitare manje ili vise lice jedna na drugu , i vuku iste korene(jbg, trup vrat shest zica...), i jedini nacin da se razlikuju su te sitnice, malo zasiljena glava i rogovi, nove boje, i tako neke slicne gluposti...

Da li je ovo metalska gitara samo zato sto je rog siljatiji od Gibsona???
Ne znam, ali cini mi se da B.C.Rich ima najoriginalnije modele koji na prvi pogled nisu strat i LP... Ne kazem da mi se svidjaju, ali onaj warlock, warbeast, su gitare koje je valjda bash BC poce prvi da fura...
A sto se rogova tice, pa jbg, neko jednostavno ne ume da bude objektivan pa da kaze da bar malo lice...