Danas sam obisao pola grada i isprobao:

dva komada. Prvi je bio 50k, drugi 43 koji stoji u radnji od ko zna kad (dve razlicite radnje). Prvi je imao fantastican ton. Veoma lespolysh. Lik koji mi ga je dao da ga probam, krenuo da mi se hvali kako je ovo najbolja gitara koju ima u radnji, pokazuje zadnju stranu kako je do jaja mahagoni od kog je napravljen, ja htedo' da mu kazem da je u pitanju veneer, ali nisam.

Vidi se na stranicama da je iz 3 dela s tim sto deluje da je u sredini neko drvo koje nije mahagoni. Ali gitara stvarno fenomenalno zvuci. Bas bas dobar ton. Sustain do sutra. Okinuo sam akord, cekao, cekao.......................... cekao.................................
...................................gledam prodavca, cekam............................ smorilo me cekanje pa sam nastovio da sviram. Na zalost, postojale su druge sitnice koje su me razocarale, kao npr sto kapice za potove koje nisu do kraja nagurane, i iskrivljene, mozda malo mutan neck magnet, ogrebotina na ivici donjeg roga. Meni je to ipak bilo mnogo da dam 50k za tog epiphon lp standarda, da je mozda bio 40, 45, mozda. Ovaj drugi je bio uzas i horor koliko je los, reci cu samo da je mozda pametnije izbegavati ga, u onoj radnji kod hrama. Ako neko ima nameru da kupuje LP, nek proba tog, bas ova boja, radnja je u bulevaru, na gore od vuka, valjda nota.
posle toga
njega nisam toliko dugo svirao, ali nije mi nesto specijalno. Dobri magneti, ali sigurno ne bih dao 65k.
Posle toga sam otisao da iskoristim popust, i da kupim neku uber zajebanu gitaru, kad tamo: sve gitare koje su me nesto vise zanimale, one kvalitetnije, cena visa za nekih 10ak posto. Da li je to samo prljavi trik prodavaca, ili je u pitanju bila stara zalih, u glavnom, onih cena sa sajta nema. Jacksoni koje sam gledao, dk2m umesto 53k kostao 57k, dkmg od 54k nemaju, nego kosta nekih 80+k, pa cak i sa popustom izadje mnogo. Sta cu, resim da isprobam dve gitare(pocetna ideja je bila nekih 7

a zbog cena i uuuuuzaaaasne guzve nisam nista).

dk2t je zvucao toliko mrtvo i nikako da je to strasno. Uzas zivi. Klin je nja, drive nista posebno. Vrat je ok. DX10D je posle tog, zapevao. Unistio je ovog iz pro serije. I klin i drive je bio mnogo bolji. Najveca razlika je, gotovo neverovatno, bila kad su obe svirane iskljucene. Toliko mrtav i dosadan ton je imao ovaj sa fiksnom kobilicom, da je meni bilo zlo.

Ne znam sta reci. Isto tako i sustain, x serija, sa floydom, daleeeeeekooooooooooo bolja od pro serije sa tune-o-matic-om i zicama kroz telo.
Na kraju sam odlucio da kupim
===>>ovo<<===