Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Oprema Koju Nemate
A oklop viteza, gde ima da se kupi?
- tyler durden
- MF veteran
To je nota, iliti control sound, ulica se zove milana rakića, a imaju i drudu prodavnicu na zelenom...ssmc wrote:Ima.U muuzičkoj prodavnici pri vrhu bulevara.Zaboravih kako se zove.Control sound možda 'bem li ga.sl0e wrote:Jel ima negde da se kupi 5 way switch koji u middle poziciji aktivira neck+bridge magnet ?
http://control-sound.com/shop/index.php ... 5f08d6a626
Yeah, ta radnja.Tu sam pazario switch i ne znajući da je taj što uključuje bridge i neck.Schaller valjda.Odlčan svakako.
Uuu odlicno. Hvala lepo na infu. 

Nicht.Nadam se samo da imaju te prekidače.
"zbog tehnickih problema u prodavnici u Milana Rakica 1(Beograd), prinudjeni smo da istu zatvorimo. Ovo prodajno mesto ce biti otvoreno do 1.03.2011. godine."ssmc wrote:Ima.U muuzičkoj prodavnici pri vrhu bulevara.Zaboravih kako se zove.Control sound možda 'bem li ga.sl0e wrote:Jel ima negde da se kupi 5 way switch koji u middle poziciji aktivira neck+bridge magnet ?
WTF??!!!gricko wrote:"zbog tehnickih problema u prodavnici u Milana Rakica 1(Beograd), prinudjeni smo da istu zatvorimo. Ovo prodajno mesto ce biti otvoreno do 1.03.2011. godine."ssmc wrote:Ima.U muuzičkoj prodavnici pri vrhu bulevara.Zaboravih kako se zove.Control sound možda 'bem li ga.sl0e wrote:Jel ima negde da se kupi 5 way switch koji u middle poziciji aktivira neck+bridge magnet ?

Jeste lepo, ali vidi ovo, u hard tailu mu je i pickup, a kome treba pa pot:Stanko wrote:Na neki volseban nacin ovo mi je prelepo
![]()

P.S. Pot može da bude u šrafu za visinu hardtaila...
Info za drugare koji su spominjali control sound. Radnja u Milana Rakica vise ne postoji ("zatvorena zbog tehnickih problema") sto sam saznao kada sam pre neki dan usetao u prazan lokal 

meni garancija za gitaru u garanciji jos 4 mesecacccira wrote:Info za drugare koji su spominjali control sound. Radnja u Milana Rakica vise ne postoji ("zatvorena zbog tehnickih problema") sto sam saznao kada sam pre neki dan usetao u prazan lokal

Imaju oni i drugu radnju, tako da ne brini 

даааааааааааааааааааааааааааааааааааааах!
Oni (hamer) se shale ti ga preteraeg303 wrote:Jeste lepo, ali vidi ovo, u hard tailu mu je i pickup, a kome treba pa pot:Stanko wrote:Na neki volseban nacin ovo mi je prelepo
Spoiler:P.S. Pot može da bude u šrafu za visinu hardtaila...Spoiler:

Kad smo već kod minimalnijeg dizajna, kako vam se svidža ovaj Bonamasin avlijaner: