Pazi sad, nisam ti ja nešto preterano koristan kada je potrebno reći nesto o pedali.Dusan wrote:Kakav je OCD mnogi ga hvale. kazi nasto o njemu
Mislim, često to ode u neku desetu priču i na kraju ne kazem ono sto sam hteo...
Možda sam trebao više da čitam kao mali

Mada, dok ne snimim nešto, pokusacu da iskuckam nekoliko reči.
Namera mi je bila da ispazarim ili OCD ili FullDrive 2 i moram spomenuti, da sam se 'setio' da sa sobom ponesem TS9-ku, čisto da mi bude pri ruci...
Posle nekog vremena svirke na Hot Rod Deluxe-u (užasno bistar i malo tanji od onoga na šta sam navikao - ili je to bio samo trip?

E sada, da li je zamenio ili ce zameniti TS9?
-Ne, čisto sumnjam da ce išta zameniti tu malu zelenu spravicu, sem možda Maxon OD9

Iskreno, ne znam koliko je fer porediti OCD i Screamer-e, znam da su oba drajvovi, ali ja ih vise posmatram kao dve razlicite vrste efekata, kao delay i chorus (mada chorus u sebi ima delay...)... Znam, znam, malo sam

Ono sto je sigurno je to da je potpuno izbacio iz mog lanca (uskoro ce i preostale iz vlasnistva) bilo kakve potrebe za BD2 (korišćen za clean-drive), OD3 (korišćen za bad-ass-bass drajv) i DS1 (korišćen za oštriji zvuk sa prizvukom lampe, pogotovo Japanac).
Da li je bolji od bilo koje od navedenih ili izostavljenih pedala ne treba komentarisati, jer ipak svi mi drugacije čujemo iste stvari, ali meni je trenutno zavrsio, ako ne i kompletirao, boost/od/dist/fuzz kolekciju!
Na kraju krajeva, ovo je skroz korektan primer zvučnog opsega OCD-a (mada nisam ispeo da izvučem bas ovoliko basa na nizem drajvu, sto meni skroz odgovara)
Uff, eto napokon sam zavrsio postić.