Čestitam na apgrejdu.DrGreenthumb wrote:Music Man-a nemam vise...
Hvala na pozivu, a gde je to Ue?DrGreenthumb wrote:Svira se uglavnom u kraju, bice mozda 8. maja u Ue pa izvolite
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Čestitam na apgrejdu.DrGreenthumb wrote:Music Man-a nemam vise...
Hvala na pozivu, a gde je to Ue?DrGreenthumb wrote:Svira se uglavnom u kraju, bice mozda 8. maja u Ue pa izvolite
Čestitam na apgrejdu.
...a Tasman Custom je, kako neki ovde kažu, evolucija MusicMana (po pitanju kvaliteta tona itd).sub_zer0 wrote:Music Man je evolucija Fendera...
ma ajde... i covek je evolucija za majmuna, pa idalje gura prst u shupak iz radoznalostisub_zer0 wrote:
Music Man je evolucija Fendera.
Duane wrote:ma ajde... i covek je evolucija za majmuna, pa idalje gura prst u shupak iz radoznalostisub_zer0 wrote:
Music Man je evolucija Fendera.
Apsolutno. Mozda treba porediti sa axisom ili tako nesto. Ali nebitno, sve je to pitanje licnih preferencijaDrugi je to koncept gitare
za to bi se slozio, taj albert li surovo izgleda, a i surovo zvuci... al pak Alber Lee.Cena > Strat.Cenasub_zer0 wrote: @duane
MM Albert Lee> Strat
![]()
Duane wrote:
al bi voleo nekog sg-a za neke mastne rifove! ili tako neku...
Naravno, mozes i sa mnom, ici cu autom a bice bar 2 mesta slobodno, mada ja ostajem bar 10 dana da obidjem matore, Zlatibor, Mokru Goru etc. Mada rekose mi ovi momci iz Chainsaw-a da su otvorili nekakav klub gde ce biti stalne svirke, sva oprema je tu, ne placa se nista, sva kinta od ulaznica ide bendu... Fino zvuci, pa kad se navedzbam sa ovdasnjim (brand new) bendom, bicete informisaniRocket Roll wrote:Užice? Prilika za road trip!
...a Tasman Custom je, kako neki ovde kažu, evolucija MusicMana (po pitanju kvaliteta tona itd).sub_zer0 wrote:Music Man je evolucija Fendera...
Razumeo! Sorry svima, malo sam vise jumpy ovijeh dana...KnightOfDoom wrote:Zamolio bih gospodina globalnog moderatora i mf veterana da malo smire strasti. Ne prilici vam ova rasprava uopste.
Ko te ne bi voleo sa takvom gitarom?Cortex wrote:Zanimljivo kako me odjednom volish, a do juche si me hejtovao i moje poimanje muzike o kojem, btw, jako malo znash...![]()
![]()
Rocket Roll wrote:...u Srbiji, gde koncert na "10" još uvek može da prođe bez ekološke inspekcije, gde se "živa svirka" smatra neuspelom ukoliko publika može da razgovara međusobno i gde svako prosuđuje gitarsku opremu prema hard rok - stoner - sladž - dum - mJetal kontekstima, odnosno teroru gitariste nad svim ostalim članovima benda i publikom.DrGreenthumb wrote:Cenim da je isuvise gimmicky za neku ozbiljniju upotrebu...
U glavama još nismo napustili še'set osmu. Siromašna zemlja, gitarska muzika je već dugo u drugom planu, pa ne možemo da prevaziđemo Hendriks koncept - skupa američka gitara u skupo i luksuzno britansko pojačalo, sve na maksimum. U Americi je poslednjih 20tak godina najprodavanije pojačalo Deluxe Reverb (deklarisan na 22W, suštinski isto što i Night Train).
15W neće rešiti sve Cortexove probleme bez ozvučavanja, ali eno cela jedna Amerika gitarista kojima taj koncept završava posao.
("Lampe za najmanje para" je nešto drugo - pare u džep i čekaš nešto preko prijatelja ili preko oglasa.)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest