Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nenadnenad wrote:jebes baja tele , andy summers tele je super
Hotstepper wrote:nenadnenad wrote:jebes baja tele , andy summers tele je superoprosti??!
![]()
...pogotovo shto je jedna oko 1k dolara, druga oko 4k...
Kazem ti da je ok i nije gej, mozda je bisexHotstepper wrote:Odgledao sam sad josh par klipova, lik je stvarno nalozhen na to shto radi... ok mu je predstavljanje svake gitare, ne smara sa glupostima vec svira..
...ja samo znam da kad na mom telcu stavim na midle pos. svet za mene postane lepshe mestonemanjavelimirovic wrote: Teletina je zakon, koji god model
a i da je gay, mozda dobro pusinemanjavelimirovic wrote:Kazem ti da je ok i nije gej, mozda je bisexHotstepper wrote:Odgledao sam sad josh par klipova, lik je stvarno nalozhen na to shto radi... ok mu je predstavljanje svake gitare, ne smara sa glupostima vec svira..A i lepo cvira.
Teletina je zakon, koji god model
[/size]nenadnenad wrote:a i da je gay, mozda dobro pusinemanjavelimirovic wrote:Kazem ti da je ok i nije gej, mozda je bisexHotstepper wrote:Odgledao sam sad josh par klipova, lik je stvarno nalozhen na to shto radi... ok mu je predstavljanje svake gitare, ne smara sa glupostima vec svira..A i lepo cvira.
Spoiler:
http://www.fender.com/products/search.p ... 0968014000Hotstepper wrote:U da... Nemanja koji je to model, da malo procunjam po YT..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest