Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
friedman

Re: Oprema Koju Imate

Post by friedman » 31 Mar 2010, 14:54

Trebao bi ubrzo da dobijem prinovu, medjutim, treba mi malecna pomoć nekoga iz NS-a da svrati u Mitros i baci pogled na nešto.
Neka mi se javi na PM ako ima neko da mu nije teško, bio bih veoma zahvalan. :)
Molim vas da mi ne brišete post, stavio sam ga ovde jer maltene svi zalaze na ovu temu. Hvala. :)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 31 Mar 2010, 21:44

Dersu Uzala wrote:
Cortex wrote: Cheers friends! :ziveli:
That's always a happy day. Jasno je da si sad preushicen, ali proci ce te i to vremenom pa ces se baciti na nesto drugo. Sad sam ovde izmislio rupu na saksiji. Ono sto je bitno je da ti veoma prija gitara. Sad si doziveo da posedujes i vidis nesto sto sto/octo funkcionise. Od sad pa nadalje i ubuduce, put ce biti vrlo zajeban. Kriticiki osvrt ce iti mnogo grdji. Birkace se tu kao staro vino. Udje u krv. Jednog dana kad budes prosao kroz sto takvih instrumenata, reci ces, kao Edward Van Halen, 'nije mi bitno dok god gitara ima sest zica'.
Pa ovu gitaru da prodam necu ni u ludilu, samo cu dokupiti josh par komada :mrgreen: A ti Dersu da sam uzo Garry Kramer-a volEo bi me ki rodjenog sinca :) Ja ne sviram shred metal pa nam se ukusi malo razlikuju, ali svakom svoje, of course :ziveli: ne kazhem da je jedno bolje od drugog.
Mahagoni izgleda vrlo porozan. Sto implicira da je jako lagan. Sto implicira da je mozda i iz Hondurasa. Legende i madjije. To iz jednog dela telo?
Iz jednog bogami. Tjale mi je stolar, valjda bih provalio da nije :D Jeste lagana gitara, ali takve su one, no u zvuku joj nishta ne fali, naprotiv. Znachajno je tezha od SG Special serije koju probah u nekoj radnji pre nekih mesec dana..
Shto se drvenarije u mojoj sobi tiche :) nisam imao nishta s tim, ja sam podstanar, iz unutrashnjosti sam, nisam iz beloga grada. Ali kad sam video da je soba u tom fazonu uradjena (stan je star tisucu leta) obradovao sam se, jer rekoh, tjale stolar, volim drvo, gitare su mi najlepshe u natural finishu itd itd.
Shto se tajlandjanki tiche, of f-in yeahs gimme :mrgreen:
U planu mi je da sa par drugara za nekoliko godina zapalim bash za Tajland, predavacu engleski jezik, odcveljivati ucveljene pirinchane dame, shta god, samo da se ode iz ove sredine u avanturicu neku :metal: :bambi: drugar je bio na dva meseca i priche su stvarno krajnje zanimljive.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 31 Mar 2010, 21:59

tajland - zemlja decije prostitucije.... i ladyboyza :XD:

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 31 Mar 2010, 22:21

Ajde manje price vise slika :)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Mar 2010, 22:44

Cortex wrote:A ti Dersu da sam uzo Garry Kramer-a volEo bi me ki rodjenog sinca :) Ja ne sviram shred metal pa nam se ukusi malo razlikuju, ali svakom svoje, of course :ziveli: ne kazhem da je jedno bolje od drugog.
Nisi me skapirao:

a) vec te volim ko rodjenog sinovca :ziveli:
b) ne sviram ni ja shred metal. Ne sviram nista u stvari u poslednje vreme.
c) ne kazem ni ja da je bolji implicirani GKG od GSG
d) ukusi se menjaju tijekom zivota

Poanta je bila da si se domogao neceg cime si odusevljen i da se nadam da ces se ponovo oduseviti isto tako ako ne i vise u buducnosti nekim drugim instrumentom. It's a good feeling. Cesta je pojava da su ljudi razocarani svim i svacim pa tako i masom gitara kojih se domognu. Stalno nesto fali. Onda kad jednom sve klikne na svoje mesto, super je to filing.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 31 Mar 2010, 22:57

:ziveli:

Ma nisam ni shvatio tvoj post ko neko podjebavanje :ziveli: mada se sa tobom nikad ne zna jbg.

Da, menjaju se ukusi vremenom, ali neshto mi ne ide da se posle SG-a vratjam(ili krenem napred(?) ka) nekoj modernijoj gitari, shta znam...vishe razmishaljam u nekom Thinline, ili total hollow body pravcu.
Jel svirao nekad Marty Friedman hollow body gitare? :mrgreen:

Mada bih voleo da imam i jednu sa floydom zarad povremenog izdrkavanja, neshto sa maple vratom, hm...zato se palim na Carvin, ali ono..ako baaash budem imao para za bacanje nekad. Ali to je sve preterivanje, sad razmishljam o full lampashu, stoga i oni postovi o Vox Night Train-u etc.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 01 Apr 2010, 15:18

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mifSfkKh0VU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mifSfkKh0VU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
evo ga korteks, cim je nabavio djitru odma kaci videje na jutub, a nece vamo da okaci...

kolko plevi zvuk...

loshmidoug

Post by loshmidoug » 01 Apr 2010, 18:33

-apolo les paul
-squier strat
-nepoznata kopija telecastera(stara 1000 god:))
-yamaha akustara
-neka klasicna(ne razumem se u klasicne)
-pojacalo brandX 38W
-proel wah-wah(jedva radi)
-behringer ultra metal distorzija(-II-)
-digitech procesor i
-line 6 ux1 audio interface....

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 01 Apr 2010, 19:59

@Cortex: Ako budeš hteo Thinline u nekoj budućnosti, možda ćemo moći dogovoriti neku trgovinu, ako ja budem hteo da menjam šjekiru (a verovatno da hoću ako bude para, jer me mahnito opseda ideja o nekom ručnom radu ovih dana, majku joj)... :) :ziveli:

Hillybilly

Post by Hillybilly » 01 Apr 2010, 22:57

Baba Slim wrote:Ako budeš hteo Thinline u nekoj budućnosti, možda ćemo moći dogovoriti neku trgovinu
Koji thinline je u pitanju?

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 02 Apr 2010, 09:07

Thinline Tele 72 Re-issue

Image

Interested maybe? :)

kljaja

Post by kljaja » 02 Apr 2010, 12:14

Od juce...
Image

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 02 Apr 2010, 14:08

Cestitke!
Kako radi?

kljaja

Post by kljaja » 02 Apr 2010, 15:10

Hvalaa
Odliicno za moj ukus...negdije sam na netu procitao da pravi dosta buke...ali ja nisam primjetio..nemam prob sa tim..bas je "miraan"..jedino ima ova bolesna vibrato opcija...za koju nezz ni gdje se moze koristiti haha

propali_gitarista

Post by propali_gitarista » 02 Apr 2010, 20:00

svaka cast za clone theory :bravo:

Post Reply