Neka mi se javi na PM ako ima neko da mu nije teško, bio bih veoma zahvalan.

Molim vas da mi ne brišete post, stavio sam ga ovde jer maltene svi zalaze na ovu temu. Hvala.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa ovu gitaru da prodam necu ni u ludilu, samo cu dokupiti josh par komadaDersu Uzala wrote:That's always a happy day. Jasno je da si sad preushicen, ali proci ce te i to vremenom pa ces se baciti na nesto drugo. Sad sam ovde izmislio rupu na saksiji. Ono sto je bitno je da ti veoma prija gitara. Sad si doziveo da posedujes i vidis nesto sto sto/octo funkcionise. Od sad pa nadalje i ubuduce, put ce biti vrlo zajeban. Kriticiki osvrt ce iti mnogo grdji. Birkace se tu kao staro vino. Udje u krv. Jednog dana kad budes prosao kroz sto takvih instrumenata, reci ces, kao Edward Van Halen, 'nije mi bitno dok god gitara ima sest zica'.Cortex wrote: Cheers friends!
Iz jednog bogami. Tjale mi je stolar, valjda bih provalio da nijeMahagoni izgleda vrlo porozan. Sto implicira da je jako lagan. Sto implicira da je mozda i iz Hondurasa. Legende i madjije. To iz jednog dela telo?
Nisi me skapirao:Cortex wrote:A ti Dersu da sam uzo Garry Kramer-a volEo bi me ki rodjenog sincaJa ne sviram shred metal pa nam se ukusi malo razlikuju, ali svakom svoje, of course
ne kazhem da je jedno bolje od drugog.
Koji thinline je u pitanju?Baba Slim wrote:Ako budeš hteo Thinline u nekoj budućnosti, možda ćemo moći dogovoriti neku trgovinu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest