Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Nemate
Zujanje insekata
. Al ko voli nek izvoli.

Last edited by Dersu Uzala on 12 May 2011, 17:59, edited 1 time in total.
- mislim_stvarno
jedan zanimljiv link
http://www.premierguitar.com/Magazine/I ... _Gain.aspx
nekako, i dalje engl i blackstar najbolje rade (bar meni, samo sto ovi likovi sto sviraju idu na qratz)
nekako, i dalje engl i blackstar najbolje rade (bar meni, samo sto ovi likovi sto sviraju idu na qratz)

- Dersu Uzala
MOrali su da stave tu RoadKing a ne 'obican' DR.
Ovo je strat... zakiva... i imacu ga, jednom...

- Dersu Uzala
Kakav kolosalni waste of (my) time. Siguran sam da sva pojacala manje vise rade kako valja, ali ovi momci ne mogu da si nameste zvuk to save their lives. Uopste ne znam po kojoj logici su ga namestali. Nit su ima gitare iste, nit magneti, a koriste iste ali rasparene kutije cesto (od drugog proizvodjaca). Inace Framus me se dojmio najvise obizorm da ga nisam probao. Ovaj baja sa Duncanima ponajbolje zvuci na Soldano/Orange kombinaciji. Ali onaj baja sa DiMarzio-ima generalno ima tojter i fokusiraniji (i kompresovaniji) zvuk. A kod hi-gain svirke, to je a must. Mojih dva talira.mislim_stvarno wrote:jedan zanimljiv link
- Dersu Uzala
Nemoj se lazemo, priznaj da ti je ovo 'wet dream'.sinisake wrote:
Ovo je strat... zakiva... i imacu ga, jednom...

braco moja napacena,stigli tokai tradisnli u artist na konjarniku.jedan custom LP,dva sunburst LP-ja i SG.nije bio glava pa nisam mogao da ih prikljucim i cujem,ali na oko izgledaju da hebe ocina oca.najbolji dio je cijena - custom je nesto sitno preko 300 ajvara,sunbursti cinimise malo isod a SG je jedva preko 250 ajvara.sutra idem da probam neku bugeru za druga pa ce da se proba,ali ovako na oko sabijaju,narocito za te pare.
- mislim_stvarno
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!umart wrote:braco moja napacena,stigli tokai tradisnli u artist na konjarniku.jedan custom LP,dva sunburst LP-ja i SG.nije bio glava pa nisam mogao da ih prikljucim i cujem,ali na oko izgledaju da hebe ocina oca.najbolji dio je cijena - custom je nesto sitno preko 300 ajvara,sunbursti cinimise malo isod a SG je jedva preko 250 ajvara.sutra idem da probam neku bugeru za druga pa ce da se proba,ali ovako na oko sabijaju,narocito za te pare.
300e za tokai lp custom?!?!?!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta ti je cudno, pa imali su 2 komata na Guitar Artu za 33k din 

- mislim_stvarno
nisam bio na ga, ali sam i sad skontao da je to entry level. sad sam video na sajtu, izgleda prilicno fino, set neck, ali alder telo i maple vrat, nije bas custom specifikacijasl0e wrote:Sta ti je cudno, pa imali su 2 komata na Guitar Artu za 33k din

tradisnl,alder,set neck.ok je cijena,skuplji su van.ko zna kakvi su magneti i koliko se dobro snalazi alder u LP i SG obliku,ali detaljnije sjutra,nosim ovo moje mahogani neck thru veslo pa ce vidimo.
Nije to Tokai-Tokai, vec Tokai koji se pravi u Koreji/Kini. Ono sto je najveca falinka ovim modelima je drvo od kojeg su napravljeni. Komadi napravljeni u Koreji su najcesce od nato-a dok ovi iz Kine mogu biti i od jove. No, opet mislim da je daleko bolja kupovina od Epifona i ostalih kopija u tom cenovnom rangu 
Edit: utrcase mi ova dvojica od gore u post

Edit: utrcase mi ova dvojica od gore u post

- Dersu Uzala
Pa kineski su. Nema druge. Tj 'traditional' serija je tjineska. Ali kazu da su super odradjene, pogotovo za te parinje.
- mislim_stvarno
taman sam rekao da necu menjam gitare (zapravo jednu gitaru) kad sam stavio deblje zice

Probao ja jednog od tih tokai-a na gitar expo-u i nije mi se svideo. Tezak ko tuc a magneti nekako muljavi, ne bih mogao da uporedim sa epifonima je doticne nisam nikad isprobavao jer me LP gitare ne interesuju...