Sutra-prekosutra kad ugradim pasce po koja slika a nadam se i da cu uspeti da nasnimim nesto pa da cujete kako zvuci
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Evo da se pohvalim, od danas sam vlasnik Dimarzio Air Norton i Tone Zone magneta.
Sutra-prekosutra kad ugradim pasce po koja slika a nadam se i da cu uspeti da nasnimim nesto pa da cujete kako zvuci
Lep izbor... Ja imam Evo2 i Air Norton i prezadovoljan sam, siguran se da cesh i ti biti...Regrin wrote:Evo da se pohvalim, od danas sam vlasnik Dimarzio Air Norton i Tone Zone magneta.
U koju gitaru ih "mecesh"?
Mecem ih u RG1570, postavio sam i neku slicicu na ovoj temi pre par strana 
Ooooo... Lepo, lepo, dobra je to mashina... Moramo jednom odmeriti to sa mojim RG550...Regrin wrote:Mecem ih u RG1570, postavio sam i neku slicicu na ovoj temi pre par strana
Hehehe, pa moze, za dzeming bilo kakve vrste uvek sam spreman 
[quote="="Cortex"]Meni je u poslednje vreme zhivotni san da makar samo jednom zasviram Oud, UD, ili kako vec 
Taj instrument je 1000 puta za mene kulji od akustichne gitare, ma milion puta...i to arapski naravno. Mada bih voleo i turski da probam, shto da ne...[/quote]
Pozdrav, slucajno sam naleteo na pricu o ud-u na ovom forumu...ja sviram ud ako ko zeli bilo kakvu informaciju vezano o ovom instrumentu ili gde kupiti, kako i sta...neka mi se javi na pm, usput koga zanima istorija kako se uopste doslo do gitare raspolozen sam da vam je ispricam, ko je zainteresovan neka kaze DA , da vam sada ne namecem nesto ako ne zelite
@bucagitarista cuo sam za tebe od jednog flamenko gitariste koji zivi u Spaniji sigurno znas o kome je rec
Pozdrav i sve najbolje.
Taj instrument je 1000 puta za mene kulji od akustichne gitare, ma milion puta...i to arapski naravno. Mada bih voleo i turski da probam, shto da ne...[/quote]
Pozdrav, slucajno sam naleteo na pricu o ud-u na ovom forumu...ja sviram ud ako ko zeli bilo kakvu informaciju vezano o ovom instrumentu ili gde kupiti, kako i sta...neka mi se javi na pm, usput koga zanima istorija kako se uopste doslo do gitare raspolozen sam da vam je ispricam, ko je zainteresovan neka kaze DA , da vam sada ne namecem nesto ako ne zelite
@bucagitarista cuo sam za tebe od jednog flamenko gitariste koji zivi u Spaniji sigurno znas o kome je rec
Pozdrav i sve najbolje.
DA.
Pozdrav i dobrodosao!!!!
Pozdrav i dobrodosao!!!!
- Chord-Master
- MF veteran
Jasta, jasta... uvek je lepo saznati nesto zanimljivo, posebno kada je u pitanju ovako nekonvencionalan, da ne kazem egzotican, instrument.
Dakle, DA.
Dakle, DA.
I evo ga i slikica sa novim magnetima
:

Poprilicno sam zadovoljan upgradeom, fini su ovi dimarziji, gitara je propevala

Regrin wrote:I evo ga i slikica sa novim magnetima:
Proveri intonaciju E zice.
Taj saddle (ne mogu da se setim kako je na srpskom) ne izgleda bas najbolje...
Intonacija E zice je malo off a trenutno ne mogu da pomerim saddle gole, onaj mali srafcic sto fiksira saddle se zablokirao pa nece da mrdne. Radim na tome da ga odblokiram
Funkomat wrote:Regrin wrote:I evo ga i slikica sa novim magnetima:
Proveri intonaciju E zice.
Taj saddle (ne mogu da se setim kako je na srpskom) ne izgleda bas najbolje...
Svaka čast, imam istu gitaru (RG1570) ali ja moju još nisam počastio boljim magnetima
Jeste ono Valve King... Dobro je to pojacalo za te pare... Meni je distorzija zvucala malo previshe ispeglano, tj. nema onaj kranch, a i low-end mi je bio nekako previshe nabrijan... Mada kazem, za te pare je ODLICNO pojacalo... Vredi pogledati mozda i Randall RG50TC, makar shto se tice tog cenovnog ranga...
Od danas, Charvel model 4.