Kad je width preko 50%, a meni je sve vreme bio, cuje se slabo (posle 3/4 se ne cuje uposte) ali na ispod 50% se cuje razlika. Pogotovo kad pedala udje u samooscilaciju.
Ludilo kakvi zvukovi mogu da se izvuku iz ove sprave.

Hvala Dejane.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koju gitaru tacno koristis?dweezil wrote:evo sam okacio neki checkout Frontmana, nisam se nesto panjio i sve je dosta tiho, sad mi zao sto nisam stisao jos malo tone pot na teletu, mozda je i previshe twangyu svakom slucaju ovo je samo deo drazesnosti koje ovo pojachalo pruza , cheers
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/18vpGCT9NUA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/18vpGCT9NUA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Odlicno.dweezil wrote:pa onu sto je @Dersu kacio, Leo Scala signature Zorica Brunclik
ma bre Fender Standard Tele MIM![]()
Mislim, najbolje je imati dobru gitaru i dobro pojacalo.dweezil wrote:haha pa ne znam pazi, probao sam ja svasta od pojachala, a posto trenutno neam nikakvo, a nisam bio pri lovi za nekij lampash koji zelim, ovo mi se dopalo da kazem ima i vise nego pristojan clean i dovoljnu wattazhu. Pa ima tih lepih solid state comboa, mislim i na Peavey Bandit-e, Specialle, i sl. I mali Vox Pathfinder 15R je ok, mada je ono slabashnije. Sta znam u principu nema tu pravila, bitno da te pali zvuk i da ti se svidja i to je to. Verovatno da ima i dobrijeh sa emulacijama u sebi ali ja sam namerno isao na neko koje ima zdrav clean pa makar i solid state, samo da nije didjitaly. A i tele je sasvim prosecno, jos made in Mexico (mnogi ovde opljuvase MIM Fendere kao da su ne znam ni ja....) aj cheers![]()
Hvala vi svima na komentima, I really aprishiejt it people
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest