Objasnite mi!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kontam da ako stavis vise opruga,nece se pomerati,ali ti vec imas pet tako da....Funkomat wrote:Ja ne kontam kako mozete da podesite tremolo tako da malo odstoji a da se ne pomera kod jaceg bendinga.
Objasnite mi!
Imam samo 3 ali bi 5 federa valjda privuklo kobilicu...Guitar_thrill wrote:Kontam da ako stavis vise opruga,nece se pomerati,ali ti vec imas pet tako da....Funkomat wrote:Ja ne kontam kako mozete da podesite tremolo tako da malo odstoji a da se ne pomera kod jaceg bendinga.
Objasnite mi!
pa bi,ali onda opustis one sfrafove,pa se kobilica opet vrati na koliko ti zelis....bar je meni tako neko preporucio,jer isto imam 3 pa se kod benda malo savija tremolo, kontam da kada bih stavio jos dva federa,,da bi se teze savijao od bendingaFunkomat wrote:Imam samo 3 ali bi 5 federa valjda privuklo kobilicu...Guitar_thrill wrote:Kontam da ako stavis vise opruga,nece se pomerati,ali ti vec imas pet tako da....Funkomat wrote:Ja ne kontam kako mozete da podesite tremolo tako da malo odstoji a da se ne pomera kod jaceg bendinga.
Objasnite mi!
e moguce, ili sa 4 obicna....ne znam....treba sve probatiFunkomat wrote:![]()
Pa znam ja to ali koliko god da ih otpustis, 5 federa ce privuci kobilicu. Jedino ako ih otpustis toliko da ne budu zategnuti uopste ali u tom slucaju ce ispadati kod zavijanja tremola na gore.
Mozda bi moglo da se izvede tako nesto sa 5 onih slabijih cnih fenderovih...
moguce da je do toga sto je mexico....Highway One wrote:Zasto svi misle da se stratov tremolo lako rastima , meni se cini da mi se ne rastimava skoro uopste gitara kad drndam tremolo ili bendujem , il imam mnogo slab sluh(moguce) , ili je to mexico powaa, ili je zbog osmica.
![]()
?
Guitar_thrill wrote:moguce da je do toga sto je mexico....Highway One wrote:Zasto svi misle da se stratov tremolo lako rastima , meni se cini da mi se ne rastimava skoro uopste gitara kad drndam tremolo ili bendujem , il imam mnogo slab sluh(moguce) , ili je to mexico powaa, ili je zbog osmica.
![]()
?
Pa nemoguće je. Čim imaš tremolo koji floatuje, on mora da reaguje na svaki bending.Funkomat wrote:Ja ne kontam kako mozete da podesite tremolo tako da malo odstoji a da se ne pomera kod jaceg bendinga.
Objasnite mi!
da meni je to smetalop samo npr, kada okinem debelu e zicu, i onda na h zici bendujem 15 prag, inace mi nikad nije smetaloguv'nor wrote:Pa nemoguće je. Čim imaš tremolo koji floatuje, on mora da reaguje na svaki bending.Funkomat wrote:Ja ne kontam kako mozete da podesite tremolo tako da malo odstoji a da se ne pomera kod jaceg bendinga.
Objasnite mi!![]()
E sada, nekome to smeta a nekome ne smeta. Ako nemaš baš toliku potrebu da pri svakom drugom izvijanju sviraš i neki pedal tone, koji MORA da ostane u tačno tom pitch-u, ne vidim zašto bi smetalo.
Kako ne bi smetalo covece...?guv'nor wrote:Pa nemoguće je. Čim imaš tremolo koji floatuje, on mora da reaguje na svaki bending.Funkomat wrote:Ja ne kontam kako mozete da podesite tremolo tako da malo odstoji a da se ne pomera kod jaceg bendinga.
Objasnite mi!![]()
E sada, nekome to smeta a nekome ne smeta. Ako nemaš baš toliku potrebu da pri svakom drugom izvijanju sviraš i neki pedal tone, koji MORA da ostane u tačno tom pitch-u, ne vidim zašto bi smetalo.
E baš ga preteraFunkomat wrote:Ti zavijas zicu a ona ostaje u isto piču. Ne bas u potpuno istom, naravno ali razumes...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest