Doduše, moraće da se svira sa pauzama dok ne izrastu nove kovrdže, ili da spustaš gitaru sve niže kao Jimmy Page...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Eric Johnson svašta kaže, čak da primećuje i razliku u zvuku kada promeni brend baterija u pedalama...zile20584 wrote:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA EXTRA!!!cccira wrote:Da, istina je. Tako se svira najbolji bluz - kad ti oprugice od tremoloa cupkaju dlake na stomaku (ovo uspeva, primetices, samo ako sviras bez odece)zile20584 wrote:Ljudi,evo da i ja off topikujem malo...Čuo sam da se kod Stratova dobija bolji ton ako se skine ona plastika sa zadnje strane tela (back plate).E sad',to i ima nekog smisla ako malo porazmislim o tome,al' me zanima,da li je neko imao iskustva sa tim i da li su ti tračevi tačni,ili je to samo placebo efekat?????
![]()
Čak i Eric Johnson skida tu plastiku i kaže da je stvarno bolji zvuk (dublji,topliji).Ali nigde ne mogu da nađem neki YouTube klip koji to i potkrepljuje uporednim testom!
Sad znaš zašto Clapton pušta stomak...nemanjavelimirovic wrote:Kad imash stomak onda ima logike, jer eto znaci naslonish gitaru na stomak a on je sam po sebi rezonatorska kutija, pa se onda spojem gitare i stomaka dobija vishe sustejna i dublji, kvalitetniji zvuk, ja sam cak cuo da jedan lik ima aster strata i skinuo mu je plastiku ali kad nasloni na stomak zvuci ko eric clapton signature gitara, prosto neverovatno....
Da, Erik je definitivno caknut. Tvrdi da srafovi u pedali uticu na zvukOn generalno čuje svašta, i što treba i što ne treba
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest