Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Chrome red (metalik) mislim da je to to
Evo na brzaka cista gitara direktno u line in integrisane
kartice (jbg) na neck magnetu
Sve je stock... zice, nisam dirao (dizao/spustao) magnete niti spustao zice samo sam zategao federe kobilice
Dosta je mutan zvuk ovako snimljen a moje sviranje je naravno sranje a i preko pojacala je mnogo drugaciji zvuk ali eto cisto nesto bezveze
http://www.box.net/shared/jnza21204o
Evo na brzaka cista gitara direktno u line in integrisane

Sve je stock... zice, nisam dirao (dizao/spustao) magnete niti spustao zice samo sam zategao federe kobilice
Dosta je mutan zvuk ovako snimljen a moje sviranje je naravno sranje a i preko pojacala je mnogo drugaciji zvuk ali eto cisto nesto bezveze
http://www.box.net/shared/jnza21204o
- Chord-Master
- MF veteran
Evo i ja da se pridruzim i da se "upisem" u temu "moja oprema'
Moja oprema
Gitare:
Slammer by Hamer Centaura CT-212

Focus by Kramer 111S

i
Jolana Galaxis

Procesori:
Zoom 3030

M-audio Black Box

Roland GR-20 guitar synthisizer

Ritam Masina Yamaha RY-9 rhythm composer

Mikseta DescTech 1202 (12 mono kanala, 2xAux in/out)

Snagasko pojacalo. (rucno pravljeno po H&H tehnologiji )
Klavijatura/synthisizer koji mi najvise sluzi kao master MIDI klavijatura Yamaha DX-9

Pojacalo Akustika beograd Neptun BO-104

Ovde se vidi da je moja oprema je uredno sklopljena pre/posle sviranja, snimanja, vezbanja
Naravno, da bih komunicirao sa vama i da bih ideje koje mi dodju s'vremena na vreme zapamtio tj snimio, imam sve sto mi treba digital workspace called MusicBox...
PIII 1100 oc na 1300
Audigy audio card
Nuendo, Reaper
Reason
EZ,AD, pluginove (gomila)

Ovim ovde mi nije namera da se hvalim, provociram ili nedajboze nekom nesto dokazujem obzirom da nemam neku opremu za koju treba ubiti, prodati bubreg ili jos gore - dushu. Jednostavno zelim da ono sto navedem i vidite, da ne trazite po internetu.
Moja oprema
Gitare:
Slammer by Hamer Centaura CT-212

Focus by Kramer 111S

i
Jolana Galaxis

Procesori:
Zoom 3030

M-audio Black Box

Roland GR-20 guitar synthisizer

Ritam Masina Yamaha RY-9 rhythm composer

Mikseta DescTech 1202 (12 mono kanala, 2xAux in/out)

Snagasko pojacalo. (rucno pravljeno po H&H tehnologiji )
Klavijatura/synthisizer koji mi najvise sluzi kao master MIDI klavijatura Yamaha DX-9

Pojacalo Akustika beograd Neptun BO-104

Ovde se vidi da je moja oprema je uredno sklopljena pre/posle sviranja, snimanja, vezbanja

Naravno, da bih komunicirao sa vama i da bih ideje koje mi dodju s'vremena na vreme zapamtio tj snimio, imam sve sto mi treba digital workspace called MusicBox...
PIII 1100 oc na 1300
Audigy audio card
Nuendo, Reaper
Reason
EZ,AD, pluginove (gomila)

Ovim ovde mi nije namera da se hvalim, provociram ili nedajboze nekom nesto dokazujem obzirom da nemam neku opremu za koju treba ubiti, prodati bubreg ili jos gore - dushu. Jednostavno zelim da ono sto navedem i vidite, da ne trazite po internetu.
- Rocket Roll
- Chord-Master
- MF veteran
Mogli bismo svi da postujemo slike opreme koju imamo. Sto kaze dejan, ne da se hvalimo, nego da steknemo bolji uvid u to ko na cemu svira svira i koje muzicke zanrove svira.
To bi moglo da bude korisno novim clanovima i onima koji zele da kupe svoj prvi instrument, jer je vec bilo pitanja tipa: "koja je dobra rock gitara?" (mislim da sam takvo nekako pitanje postavio bas ja
), i tome slicno.
To bi moglo da bude korisno novim clanovima i onima koji zele da kupe svoj prvi instrument, jer je vec bilo pitanja tipa: "koja je dobra rock gitara?" (mislim da sam takvo nekako pitanje postavio bas ja

Evo i mene....
-Ibanez RG270DX sa Schallerovim Floyd Roseom, i promenjenim rasporedom magneta tako da je gitara fenomenalna na cleanu a na distorziji je kao shto je i bila, o tome cu otvoriti poseban thread.
-Behringer V-amp2
-Samick Smart 2 guitar amplifier 10W
-aranzer Roland E-86
-akustichna gitara Muzichka Naklada Sunburst, stara milion godina, uskoro generalka, ako se ishta isplati
-neka usna harmonika
-frula
:D
-Ibanez RG270DX sa Schallerovim Floyd Roseom, i promenjenim rasporedom magneta tako da je gitara fenomenalna na cleanu a na distorziji je kao shto je i bila, o tome cu otvoriti poseban thread.
-Behringer V-amp2
-Samick Smart 2 guitar amplifier 10W
-aranzer Roland E-86
-akustichna gitara Muzichka Naklada Sunburst, stara milion godina, uskoro generalka, ako se ishta isplati
-neka usna harmonika
-frula

Evo i moje opreme, ovaj put sa slikama:
Gibson U2 '89

Lag Rockline Laser

Marshall JCM800 Lead Series 50w, 2204, '83 glava
i Marshall JCM800 Lead Series cabinet

Marshall JCM900 Hi Gain Dual Reverb 100w combo

A pedale su
Boss DS-1 distortion
Boss SD-1 super overdrive
Boss DD-3 digital delay
Hughes&Kettner TubeFactor

Gibson U2 '89
Lag Rockline Laser
Marshall JCM800 Lead Series 50w, 2204, '83 glava
i Marshall JCM800 Lead Series cabinet
Marshall JCM900 Hi Gain Dual Reverb 100w combo

A pedale su
Boss DS-1 distortion
Boss SD-1 super overdrive
Boss DD-3 digital delay
Hughes&Kettner TubeFactor
Last edited by vg78 on 24 Sep 2007, 18:22, edited 1 time in total.
Boss DS-1 i SD-1 trenutno nisu u upotrebi. DD-3 je odlicna, ali malkice skupa delay pedala. Najsvezi clan je H&K Tubefactor. To je lampas overdrive, boost pedala, jedan od najboljih (kako kazu mnogi).
A ni dizajn nije za bacanje, ovako izgleda u mraku:

A ni dizajn nije za bacanje, ovako izgleda u mraku:
Last edited by vg78 on 24 Sep 2007, 18:20, edited 1 time in total.