Ma šta ga stavljaš u oblande, kaži Steve Lukather...Rocket Roll wrote: ...a kad je čovek neinventivni "distoržn skalaš", ni MusicMan od više hiljada evra kroz ultranabudžena pojačala ne može da zadrži pažnju.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma šta ga stavljaš u oblande, kaži Steve Lukather...Rocket Roll wrote: ...a kad je čovek neinventivni "distoržn skalaš", ni MusicMan od više hiljada evra kroz ultranabudžena pojačala ne može da zadrži pažnju.
Ima onaj video gde su on, Beck i Santana zajedno u Japanu. Jeste bajat (1986 čini mi se) ali youtubni ga, videćeš na šta mislim. Mislim, on jeste svirač na kub, ali zadnjih 20 godina on jednostavno nema šta da kaže...sinisake wrote:Ti njega stvarno tako dozivljavas?
pa valjda kod generalnog zastupnika fendera za srbiju!?fender je zakon wrote:Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde u Beogradu moze da se kupi stratocaster mexicanac (moze i polovan)?
Kod Dvejna?xspaceman wrote:pa valjda kod generalnog zastupnika fendera za srbiju!?fender je zakon wrote:Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde u Beogradu moze da se kupi stratocaster mexicanac (moze i polovan)?
al moram prvo malo da ga propitam...guv'nor wrote:Kod Dvejna?xspaceman wrote:pa valjda kod generalnog zastupnika fendera za srbiju!?fender je zakon wrote:Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde u Beogradu moze da se kupi stratocaster mexicanac (moze i polovan)?
I ja sam naveo taj snimak (na nekom drugom thread-u) kao ilustraciju kako može dobro da zvuči za male pare. Lik prodaje tog Apollo-a ili Vintage-a, nemam pojma šta je već ta gitara, pa je dao oglas sa ovom islustracijom, ali kod njega zvuči opasno. Podsetio me je na, po meni jednog od najboljih rock gitarista sa ovih prostora, Rajka Kojića iz prve postave Čorbe.dweezil wrote:ko je onaj lik sto svira Zemun blues?
Apollo.eg303 wrote:Lik prodaje tog Apollo-a ili Vintage-a, nemam pojma šta je već ta gitara...
Jeste, na KupujemProdajem. KupujemProdajem, nažalost, rastura kodove jer na ceo tekst primenjuje spellcheck, pa posle svake tačke stavlja razmak, tako da je malo ljudi imalo strpljenja / znanja da presluša taj YouTube clip. Šteta, jer je prilično impresivan - ton lepo namešten, čovek zna da frazira... Brlja pomalo, ali se čuje da to nije posledica neznanja. Nema čega da se stidi, svirao u svojoj sobi ili u Sava Centru.eg303 wrote:...pa je dao oglas sa ovom islustracijom...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest