Ma šta ga stavljaš u oblande, kaži Steve Lukather...Rocket Roll wrote: ...a kad je čovek neinventivni "distoržn skalaš", ni MusicMan od više hiljada evra kroz ultranabudžena pojačala ne može da zadrži pažnju.
Zvučni test stratova od 100 do 1000 Eu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zvučni test stratova od 100 do 1000 Eu
Ti njega stvarno tako dozivljavas? 
Ima onaj video gde su on, Beck i Santana zajedno u Japanu. Jeste bajat (1986 čini mi se) ali youtubni ga, videćeš na šta mislim. Mislim, on jeste svirač na kub, ali zadnjih 20 godina on jednostavno nema šta da kaže...sinisake wrote:Ti njega stvarno tako dozivljavas?
-
fender je zakon
Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde u Beogradu moze da se kupi stratocaster mexicanac (moze i polovan)?
pa valjda kod generalnog zastupnika fendera za srbiju!?fender je zakon wrote:Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde u Beogradu moze da se kupi stratocaster mexicanac (moze i polovan)?
Kod Dvejna?xspaceman wrote:pa valjda kod generalnog zastupnika fendera za srbiju!?fender je zakon wrote:Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde u Beogradu moze da se kupi stratocaster mexicanac (moze i polovan)?
ko je onaj lik sto svira Zemun blues?
- Rocket Roll
Nemam pojma! Znam samo da je Zemunac 
al moram prvo malo da ga propitam...guv'nor wrote:Kod Dvejna?xspaceman wrote:pa valjda kod generalnog zastupnika fendera za srbiju!?fender je zakon wrote:Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde u Beogradu moze da se kupi stratocaster mexicanac (moze i polovan)?
I ja sam naveo taj snimak (na nekom drugom thread-u) kao ilustraciju kako može dobro da zvuči za male pare. Lik prodaje tog Apollo-a ili Vintage-a, nemam pojma šta je već ta gitara, pa je dao oglas sa ovom islustracijom, ali kod njega zvuči opasno. Podsetio me je na, po meni jednog od najboljih rock gitarista sa ovih prostora, Rajka Kojića iz prve postave Čorbe.dweezil wrote:ko je onaj lik sto svira Zemun blues?
P.S. Daj Lukatheru ovu matricu i ima da je proštepuje kao šivaća mašina, ali ko će to da sluša...
- Rocket Roll
Apollo.eg303 wrote:Lik prodaje tog Apollo-a ili Vintage-a, nemam pojma šta je već ta gitara...
Jeste, na KupujemProdajem. KupujemProdajem, nažalost, rastura kodove jer na ceo tekst primenjuje spellcheck, pa posle svake tačke stavlja razmak, tako da je malo ljudi imalo strpljenja / znanja da presluša taj YouTube clip. Šteta, jer je prilično impresivan - ton lepo namešten, čovek zna da frazira... Brlja pomalo, ali se čuje da to nije posledica neznanja. Nema čega da se stidi, svirao u svojoj sobi ili u Sava Centru.eg303 wrote:...pa je dao oglas sa ovom islustracijom...
Mene je zabolela glava jos tokom gledanja drugog testa ... XDDD
e samo josh ovo da kaem u vezi budget vs serious money el guitar, preporucio bih svima nebitno da li sviraju samo po sobama ili i negde live, da stede parice za sto bolju gitaru, ovaj test sto je zakacen na pocetku gde su dati uporedni snimci od Squiera do skupljih Fendera je ok i na prvu loptu svakome se chini da su sve te gitarice tu negde. Medjutim ono po cemu su ovakva you tube testiranja bash nezahvalna je to sto je zvuk koji cujete ushima samo jedan deo u celokupnom osecaju i dozivljaju gitare koja se proba i svira. Hocu da kazem da na celokupan utisak o nekoj gitari utice sve, pocev od tezine kad je uzmete u ruke, osecaja u rukama, prijatnosti ili antipaticnosti na spoljni izgled, kvalitet finisha, vrata, setup (koji se naravno moze promeniti), vibe tj neki psihofizicki response koji gitara vraca onome ko je svira, vibracije koje se osecaju ili ne osecaju kroz telo i vrat gitare, znaci sto je osobina i nijansi i parametara koji dobru gitaru odvajaju miljama daleko od loshe. naravno sasvim je druga prica kako se odredjeni instrument cuje ili ne cuje u bendu i nekim live situacijama i josh mnogo toga. Hocu da kazem naravno da ima odlicnih instrumenata i medju npr. Squerima ali rekao bih odlicnih za te pare a ne odlicnih medju Fenderima. Mozda je malo banalno poredjenje al ono fica i BMW, odvesce vas i jedan i drugi na lokaciju na koju zelite (pre ili kasnije
) ali poenta je u tome kako ce vas odvesti i kako cete se pri tome osecati. Tako da ono ako bih mogao da dam neki savet, ljudi stedite makar za MIM Fendera necete se pokajati.
- Rocket Roll
Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!
-
nenadnenad
100eu pa posle prodao na kupujem prodajem za 700