Sto se tice gitare, ja nisam svirao tu, ali moj rhodes je ista serija, concept 94 (oznaka mog je JRR94), i to je fenomenalna gitara. Made in Japan. Vrat ce prejebati bilo sta koliko je dobar, oblik i debljina su apsolutno genijalni, mnogo udobnije od ibanezovog wizard2 (obicna RG i S serija), i tanji je i nije flat D profil, jedino ne znam kakav je u odnosu na ibanez wizard prestige vratove (dosta je tanji i od danasnjih jacksonovih vratova)... Moj Jackson je napravljen od topole, a ovo bi trebalo (99%) da je od lipe (basswood), tako da to moze biti jedino odstupanje. Magneti na mom su meni isto tako savrseni, i bridge i neck (koji me trenutno zeza, malo mi prekida). Taj tremolo ako je JT500 je valjda isti kao sto imam na DX10D, i to je takodje dobra sprava, ne rastimava se, jedino ne znam koliko moze da traje (ovo kazem zbog onoga sto sam preziveo sa ibanezovim edge3 tremolom, mada ti matoriji tremolo sistemi su pravljeni od kvalitetnijih materijala od danasnjih leftinih ibanezovih...)
Zakljucak: Ako je ta gitara upola dobra kao moja, bices vrlo zadovoljan

mada, da je u stock stanju ova cena bi bila apsolutno previsoka (300 max, aliiiiiii apsolutni max), sa ovim magnetima je ipak realna, ne bih rekao da je ispod cene...
strana 8 kataloga:
http://www.jacksonguitars.com/support/c ... atalog.pdf