Al da nije solid top....Boogie Woogie wrote:"Sviram dugo vremena vec i to najvise Metal i hard rock"
dakle šinko..koju god gitaru da kupiš totalno je svejedno ...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Al da nije solid top....Boogie Woogie wrote:"Sviram dugo vremena vec i to najvise Metal i hard rock"
dakle šinko..koju god gitaru da kupiš totalno je svejedno ...
U jbt!!! Ovo jeste super, samo ono dal je to pravi Japanac? Kako radi ovaj flojd, kako drzi stim? Ako ovo budes uzimao otvori ne 4 nego 16 ocijuterry mid wrote:Evo ti druze fine gitarice za te pare....mislim da vredi pogledati:
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... -oglas.htm
Mozda je ovo i najbolje sto se moze naci do 500e za hard rock a sto da ne i za mjetal....
P.S kupi jos ovo pa rokaj>>>> http://www.kupujemprodajem.com/Majica-f ... -oglas.htm
aivazovsky jesi li razmisljao o Dean gitarama?Imas ih na:aivazovsky wrote:Sviram dugo vremena vec i to najvise Metal i hard rock
johnny_b_good wrote:Ma za hard rock epiphone les paul i gotovo.
ja bi ti predlozio da promenis pristup...aivazovsky wrote:Drugari bio sam u subotu u kupovinu gitare u Bg-u. Ovako, na kraju nisam nista uzeo...
***** li ga preme meni su najljubazniji bili u Lyri.....Vaske023 wrote:Poznata mi je ova prica sa Mitrosom.Tako sam i ja prosao kad sam prvi put usao u tu radnju u Beogradu(pre oko 3 godine) sa zeljom da kupim svoju prvu elektricnu gitaru.Usao sam sa oko 17000 dindzi i trazio gitaru u tom cenovnom rangu.Zive duse nije bilo osim mene i jos 4-5 prodavaca.Jedva sam dozvao lika da dodje da mi pomogne jer sam duduk i prvi put kupujem gitaru.Lik skine najjeftiniju gitaru u radnji (squier bullet,koji tad bese oko 8500)gurne mi je u ruke i nestane bez traga.Ja onako,kao kreten na sred radnje drzim onu gitaru...bruka.Lik se vratio nakon pet minuta sa pitanjem da li je uzimam.Ja mu vratim gitaru i pognute glave izadjem iz radnje.
Eto,znam da je ovo prica za neku drugu temu,ali sam morao da je ispricam jer sam uvideo da ima jos ljudi koji su na ovaj nacin prosli.Mozda sam ja naleteo bas na nekog neljubaznog....ko zna.Pozdrav!!!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest