Gitara za 500 evra?Vase iskustvo

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

ognjen93

Re: Gitara za 500 evra?Vase iskustvo

Post by ognjen93 » 06 Apr 2010, 11:21

Boogie Woogie wrote:"Sviram dugo vremena vec i to najvise Metal i hard rock"

dakle šinko..koju god gitaru da kupiš totalno je svejedno ...
Al da nije solid top.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nostradamussen

Post by Nostradamussen » 08 Apr 2010, 14:31

Pa idi i obidji par prodavnica i probaj svasta. Preporucujem Jackson, ESP LTD. Od Jacksona te dkmg i slicne serije su odlicne, od LTD isto mozes odlicnih gitara da nadjes, probaj te mh serije, ljudi na ovom forumu ih mnogo podcenjuju.
Ja licno mrzim Ibaneze i nikad u zivotu ne bih kupio jednog, ali mozda ti se nesto svidi i od tih gitara. Suzi sebi izbor ovde, ali idi jedno popodne ili dva, obidji prodavnice, probaj sve i svasta i necim se moras oduseviti :) It's inevitable

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 08 Apr 2010, 16:55

Ma za hard rock epiphone les paul i gotovo :).Za Metal neki Ibanez ili Jackson i to je to

terry mid

Post by terry mid » 09 Apr 2010, 09:53

Evo ti druze fine gitarice za te pare....mislim da vredi pogledati:

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... -oglas.htm

Mozda je ovo i najbolje sto se moze naci do 500e za hard rock a sto da ne i za mjetal.... :ziveli:

P.S kupi jos ovo pa rokaj>>>> http://www.kupujemprodajem.com/Majica-f ... -oglas.htm

ognjen93

Post by ognjen93 » 09 Apr 2010, 10:38

terry mid wrote:Evo ti druze fine gitarice za te pare....mislim da vredi pogledati:

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... -oglas.htm

Mozda je ovo i najbolje sto se moze naci do 500e za hard rock a sto da ne i za mjetal.... :ziveli:

P.S kupi jos ovo pa rokaj>>>> http://www.kupujemprodajem.com/Majica-f ... -oglas.htm
U jbt!!! Ovo jeste super, samo ono dal je to pravi Japanac? Kako radi ovaj flojd, kako drzi stim? Ako ovo budes uzimao otvori ne 4 nego 16 ociju

terry mid

Post by terry mid » 09 Apr 2010, 11:17

Ja dolazim u subotu u bg pa isto idem u mitros, jedan lik dobro pomenu za gitaru pogldaj forum stvarno ekstra zvuci zove se epiphone futura, ostavila je na mene dobar utisak, ali naravno na snimku se ne vidi dal koriste neki procesor i kakvo pojacalo, kakve efekte. Ali u svakom slucaju sam razmisljao isto sto i ti, ja bih i floyd rose, nisam ga imao a mislim da ce mi trebati. a pre toga cu do music centra tamo imaju tu futuru. Da li neko zna sta jos vredi od radnji za muzicku opremu da se poseti?[/quote]

Mislim da je za tvoje potrebe ovaj Fender vise nego dobar ako je sve ovako kako je prikazano na ovim slikama, + gitara ima floyd rose koji ti je kako si sam rekao potreban....

Vaske023

Post by Vaske023 » 09 Apr 2010, 19:36

aivazovsky wrote:Sviram dugo vremena vec i to najvise Metal i hard rock
aivazovsky jesi li razmisljao o Dean gitarama?Imas ih na:
http://www.control-sound.com,
skoro su im stigli i neki novi modeli.Pozdrav!!! :ziveli:

Vaske023

Post by Vaske023 » 09 Apr 2010, 19:48

johnny_b_good wrote:Ma za hard rock epiphone les paul i gotovo :).
:bow: :bow: :bow:
Doduse,ja sam se dvoumio izmedju epiphona LP standarda i epiphona SG 400,i odlucio se za SG!!! :metal:

terry mid

Post by terry mid » 11 Apr 2010, 11:26

Evo da ne zapocinjem novu temu....sta mislite o gitari Ibanez S320-WK zanima me vase misljenje i iskustvo sa ovom gitarom i ovom serijom S ako je neko probao nekad ovu djitru...U Mitrosu sada kosta 39 900 din. i isto toliko u Mixu...Brine me sto se ova gitara ne nalazi na sajtu ibaneza vec ima S420-WK koja je meni na prvi pogled ista i ne znam u cemu je razlika..ajde forumasi pomagajte... :shock:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 11 Apr 2010, 18:13

S320 je od ove godine zamenjen sa S420, a razlika je sto 420 ima 24, a 320 - 22 praga.

aivazovsky

Post by aivazovsky » 12 Apr 2010, 11:32

Drugari bio sam u subotu u kupovinu gitare u Bg-u. Ovako, na kraju nisam nista uzeo, a zasto? Prvo sam dosao u Mitros , rekao im da hocu da uzmem gitaru oko 500evra budzet i poceo da pricam kakva gitara ovo ono, da li imaju te i te modele koje im stoje na sajtu. Na kraju sam izasao iz radnje, probao samo 3 gitare, zasto: Ne mogu da kazem da momci nisu usluzni, ali nisu se nesto mnogo potrudili oko mene, niti mi bili od bilo kakve pomoci. Za svaki model gitare koju sam pitao, nisu imali, znaci sajt nema veze sa realnoscu, nakon mog pitanja da li ima ibanez iz s serije neki oko te cifre sa zr floydom, samo su me cudno pogledali, kao da ne znaju o cemu pricam...probao sam jednog jacksona i jednog ibaneza i to rg350 sa edge 3 tremolom, manje bitno i to je to. U jednom trenutku dosao je jedan prodavac i rekao: "Ovo ti je dobra gitara" nakon mog pitanja a koja je ta gitara? Rekao je da ne zna, ali dobro zvuci i kosta 51.000. Probao sam malo nisam bio zadovoljan. Nakon toga me maltene izbacili i rekli, e mora jos jednji ljudi da probaju nesto, pa ako mozete da izadjete iz gluve sobe, bice pre gluvog spajza, ali ajde. U svakm slucaju, verujem da tih 500 evra n jima nisa ne znaci, verovatno oni naprave takav pazar za jedan dan, ali opet, nisu se ni malo potrudili oko mene, niti sam ih ja nesto maltretirao, a mislim da sma bio bas korektan kao musterija, niti sam, ih maltretirao i izmisljao se, a i sto je najvaznije sajt im nema veze sa realnoscu. Nakon toga ja lepo odem u music centar, decko se polomio stvarno oko toga, vidi se entuzijasta, sam je gitarista, voli da svira, odmah se baci na pokazivanje sta ima u tom rangu...na kraju sam izasao iz radnje uzeo Peavey pojacalce od 15w i stimer za gitaru, gitaru nisam uzeo jer nisu imali nist aposebno u ponudi, ali su se bar trudili, da s enisu potrudili verovatno ne bih uzeo ni pojacalo ni stimer. Ne znam, ali ako dodje neko kod mene u radnju, a drzao sam galeriju, i kaze hocu da kupim sliku za 500 evra, ja bih stojao pored njega, objasnjavao bih mu sta je dobro sta je lose, koji su autori, koje su prednosti ovog, onog itd. Ne bih ga pustio i rekao: Eno tamo imas gitare pa ti vidi. Ostaje mi da pogledam gitare u Nisu. Mada i u Nisu ne ocekujem nista posebno sto se tice gostoprimstva, barem u Nisu u Mitrosu, a mislim cak i u drugim radnjama. I kako da imam zelju da kupim nesto, ma ne samo zelju, nego kako realno da kupis nesto, a nemozes ko covek ni da probas niti da imas bilo kakvu pomoc od prodavaca, a da nemas osecaj da ga cimas, maltretiras itd. jer jednostavno doda ti gitaru i izgubi se, pa ispada kao da ga maltretiras kad treba jos 5 puta da ga pozoves da ti da drugu ili ukljuci u drugo pojacalo itd.

parker

Post by parker » 12 Apr 2010, 12:45

aivazovsky wrote:Drugari bio sam u subotu u kupovinu gitare u Bg-u. Ovako, na kraju nisam nista uzeo...
ja bi ti predlozio da promenis pristup...
ako nisi siguran u sebe povedi jos nekog, kreni kroz rafove i biraj. daj ovu, daj onu i sve tako. sta tebe boli uvo sto se oni krive i dizu nos.a ako krenu da prigovaraju ti reci 'imam pare u dzepu, dosao sam da kupim gitaru...' tvoj cilj je da kupis gitaru i zadovoljis sebe a ne njih. a ako ne nadjes ono sto ti valja podji u sledecu radnju pa ako ti se ne svidja ni tamo njihov pristup ti opet ovako kako ti kazem. u krajnjoj liniji, ako ti radnik mnogo prigovara ti trazi sefa radnje. i nemoj da tamo izgleda da se ti njima nesto izvinjavas, ti teraj svoje dok ne dodjes do gitare koja ti odgovara. a nemoj ni da te zbrze i uvale ti nesto sto ti se ne svidja

Vaske023

Post by Vaske023 » 12 Apr 2010, 12:48

Poznata mi je ova prica sa Mitrosom.Tako sam i ja prosao kad sam prvi put usao u tu radnju u Beogradu(pre oko 3 godine) sa zeljom da kupim svoju prvu elektricnu gitaru.Usao sam sa oko 17000 dindzi i trazio gitaru u tom cenovnom rangu.Zive duse nije bilo osim mene i jos 4-5 prodavaca.Jedva sam dozvao lika da dodje da mi pomogne jer sam duduk i prvi put kupujem gitaru.Lik skine najjeftiniju gitaru u radnji (squier bullet,koji tad bese oko 8500)gurne mi je u ruke i nestane bez traga.Ja onako,kao kreten na sred radnje drzim onu gitaru...bruka.Lik se vratio nakon pet minuta sa pitanjem da li je uzimam.Ja mu vratim gitaru i pognute glave izadjem iz radnje.
Eto,znam da je ovo prica za neku drugu temu,ali sam morao da je ispricam jer sam uvideo da ima jos ljudi koji su na ovaj nacin prosli.Mozda sam ja naleteo bas na nekog neljubaznog....ko zna.Pozdrav!!!!! :ziveli:

ognjen93

Post by ognjen93 » 12 Apr 2010, 12:57

Vaske023 wrote:Poznata mi je ova prica sa Mitrosom.Tako sam i ja prosao kad sam prvi put usao u tu radnju u Beogradu(pre oko 3 godine) sa zeljom da kupim svoju prvu elektricnu gitaru.Usao sam sa oko 17000 dindzi i trazio gitaru u tom cenovnom rangu.Zive duse nije bilo osim mene i jos 4-5 prodavaca.Jedva sam dozvao lika da dodje da mi pomogne jer sam duduk i prvi put kupujem gitaru.Lik skine najjeftiniju gitaru u radnji (squier bullet,koji tad bese oko 8500)gurne mi je u ruke i nestane bez traga.Ja onako,kao kreten na sred radnje drzim onu gitaru...bruka.Lik se vratio nakon pet minuta sa pitanjem da li je uzimam.Ja mu vratim gitaru i pognute glave izadjem iz radnje.
Eto,znam da je ovo prica za neku drugu temu,ali sam morao da je ispricam jer sam uvideo da ima jos ljudi koji su na ovaj nacin prosli.Mozda sam ja naleteo bas na nekog neljubaznog....ko zna.Pozdrav!!!!! :ziveli:
***** li ga preme meni su najljubazniji bili u Lyri.....

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 12 Apr 2010, 16:04

a prema meni bash u liri najneljubazniji, eto kaki je zhivot :)
najbolja iskustva su mi iz Mix-a i Marica. Music Media centar takodje rame uz rame. Mitros naravno najgori. Ni artist nije mnogo bolji. Nota katastrofalna. Uvek se iznerviram shto sam uopshte ulazio...

Post Reply