Ako dolazis u BG obavezno prvo zovni artist i 5 puta pitaj jel imaju taj konkretan model. Meni se dva puta desilo da sam zvao, kazu ima, dodjem nema :/ID_cyber wrote:Bio sam u artistu u novom sadu, tu nemaju te Washburn gitare, ne znam ima li ih u beogradu. Isao sam u Music Center u Futoskoj ulici, tamo sam pricao sa covekom i on mi je preporucio ovo
http://www.hamerguitars.com/?fa=detail&mid=2042
Sledece nedelje bih trebao ici da isprobam ovu hamer, washburn sto ste mi vi preporucili (ako je nadjem negde) i yamahu pacificu, pa da se odlucim koju cu.
Da, i bio sam veoma iznenadjen sa ljubaznoscu i gostoprimstvu coveka koji radi u music centru, uzimajuci u obzir da kada sam usao u Mitros da sam nabasao na nekog nadrndanog lika...
Prva el. gitara???
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Prva el. gitara???
Pozz svima
I ja imam pitanja oko kupovine prve el. gitare stim da je meni znatno manji budzet od Cyber-a!Imam samo 150e(prosao je rodjendan tako da ne ocekujem jos love
). Kao i cyber i ja sam razmisljao o behringerovoj iaxe 629 gitari ali kao sto vidim nije se bas proslavila. Imate li neki predlog?
PS. Planiram da koristim komp umesto pojacala posto imam Guitar Rig 4

PS. Planiram da koristim komp umesto pojacala posto imam Guitar Rig 4

- johnny_b_good
Pacifica 112,Squier Standard...
Pa ja sam gledao i te jeftinije gitare, pacifica ti dodje najbolja. Za squier sam citao na netu da se zale na kvalitet. Samo taj behringer i nije nesto kvalitetan, ali zato mozes direkt u komp da ga prikopcas....
A sto ne bi uzeli neku polovnu gitaru ?
Ja takodje uskoro treba da kupim gitaru za nekih 200-250eura. Svidja mi se Ibanez grg270b...
sta mislite o njemu, za te pare mislim da je skroz ok gitara ?
Ja takodje uskoro treba da kupim gitaru za nekih 200-250eura. Svidja mi se Ibanez grg270b...
Ima moj drug slicnu, ja mislim da je njegova 220. Nesto nisam odusevljen, mozda zato sto drug sta god da svira, svira sa distorzijom na maks i na poslednje 3 zice i nekih poslednjih 9 pragova
Sta ce covek slusa trash metal... Salim se nravno, ne znam, koja je razlika izmedju ove 220 i 270, ali ona njegova je mnogo dobra, i mislim da je novu platio 25 000 pre jedno 9 meseci.

kao papagajRade031 wrote:A sto ne bi uzeli neku polovnu gitaru ?

esp/ltd viper mitros 26,27k.odlicna gitara

Ljudi pomagajte!!! Bio sam u artistu i probao ovu washburn wi14 i super je gitara, ali ima mali problem. Na 7 i 8 pragu na prve dve zice daje isti ton, tacnije daje ton 8-mog praga. Znaci kada pritisnem zicu na 7-mom on daje ton kao na osmom. Kaze mi ovaj lik da se to lako zameni prag i da to nije veliki problem.
Zvao sam i beograd i tamo su mi rekli da to oce tako kod malo jeftinijih gitara i da se to lako popravi.
Sta vi mislite? Jbg to im je jedina gitara, imaju tu koja je u boji drveta i neku svetlo plavu, a ja svetlo plavu ne zelim
Zvao sam i beograd i tamo su mi rekli da to oce tako kod malo jeftinijih gitara i da se to lako popravi.
Sta vi mislite? Jbg to im je jedina gitara, imaju tu koja je u boji drveta i neku svetlo plavu, a ja svetlo plavu ne zelim

Pa reci im neka poprave pa neka ti prodajuID_cyber wrote:Ljudi pomagajte!!! Bio sam u artistu i probao ovu washburn wi14 i super je gitara, ali ima mali problem. Na 7 i 8 pragu na prve dve zice daje isti ton, tacnije daje ton 8-mog praga. Znaci kada pritisnem zicu na 7-mom on daje ton kao na osmom. Kaze mi ovaj lik da se to lako zameni prag i da to nije veliki problem.

He, ne porpavljaju oni to. Zato i pitam. Jedino mi preostaje opcija da idem u Beograd, tamo imaju crnu.
Ne kupuj nista sto je popravljano ili sto treba da se popravlja, ako vec uzimas novu gitaru onda uzmi novu.
Pa uzeo bi, al nema. Jedino da vidim tu u beogradu kakva je.
Onda najbolje izdvoj jedan dan, i kreni u setnju od prodavnice do prodavnice. Posto se jos nisi opredelio za tip gitare (koliko vidim iz teme), predlazem ti da prvo skontas kakva ti gitara od prilike treba - da li neka Les Paul-ikog oblika, ili neka kopija Strata ili telca ili nesto za heavy rilj, itd. Kazem ti cisto da bi suzio izbor i da ne bi gubio vreme prilikom kupovine.
brate ako ti se svidja mnogo
pa ne kosta ta popravka 100 dukata,mislim da je to hilljadu dve
pa ne kosta ta popravka 100 dukata,mislim da je to hilljadu dve

Pa jedino ako se zalepio decko bas za tu gitaru i nijednu drugu, mada ne kapiram zasto bi to radio kada u Bg-u ima odlican izbor. Mada ako hoce bas tu gitaru, ja bih pozvao artist i pitao bih da li hoce da mi prodaju gitaru za cenu minus povratna karta do Bg-a minus servis kod Mirka (ili nekog drugog). Nesto bas nisam siguran da bi pristali.