Nova gitara
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Nova gitara
Odosmo malo u offtopic,hm?
Drage kolege, sa zadovoljstvom vas obavestavam da sam posle dugo vremena razmatranja i skupljanaj para, konacno kupio novu gitaru.
Odluka je pala na Ibanez RGA42, i mogu reci da sam prezadovoljan gitarom. Izuzetno je udobna i svirljiva, kvalitetno izradjena, zvuk na "suvo" je savrsen, rezultat kombinacije drveta, ustekana u pojacalo stvarno ume da rezi, sve pohvale, osim sto mi aktivni magneti zaista zvuce malo sterilno, ali svejedno planiram da ih menjam za Blackouts u narednih pare meseci, tako da to nije bitan faktor. Odoh sad da se vratim sviranju i uzivanju, hvala svima na korisnim savetima.
Stay heavy ;P
Odluka je pala na Ibanez RGA42, i mogu reci da sam prezadovoljan gitarom. Izuzetno je udobna i svirljiva, kvalitetno izradjena, zvuk na "suvo" je savrsen, rezultat kombinacije drveta, ustekana u pojacalo stvarno ume da rezi, sve pohvale, osim sto mi aktivni magneti zaista zvuce malo sterilno, ali svejedno planiram da ih menjam za Blackouts u narednih pare meseci, tako da to nije bitan faktor. Odoh sad da se vratim sviranju i uzivanju, hvala svima na korisnim savetima.

Stay heavy ;P
Razmisli o emg-x 
Sa srecom da te sluzi

Sa srecom da te sluzi

- mislim_stvarno
Cestitke i sa srecom 

Po meni je ESP bolji,jeste da mu je cena veca,ali ipak mislim da ima prednosti... 
Ali nek te sa punom srecom sluzi i IBZ

Ali nek te sa punom srecom sluzi i IBZ