Tebi treba tremolo a ne killswitch.Randy wrote:mojih prvih 30 minuta sa killswitch-om
http://www.box.net/shared/y7qkz0qg1e
Killswitch
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Killswitch
imao sam i tremolo ,al sam ga sjebao(nece vise da se zavrne ,a kad ga zavrnem onda skripi)
Sta nece vise da se zavrne?
Mislio sam na ovo:

Mislio sam na ovo:

Last edited by Funkomat on 18 Apr 2011, 21:05, edited 1 time in total.
mislim oce da se zavrne ,al kad ga zavrnem do kraja onda skripi jer nema one plastike unutra(otisla od koriscenja
).kad ne zavrnem skroz onda mi rucica ispada.pokusavao sam da stavljam gumicu al dzabe

Nismo se razumeli.
Opet ona zbrka oko tremoloa i vibrata(whammy-ija, kako god)... 

Last edited by Tenji on 18 Apr 2011, 21:08, edited 1 time in total.
- mislim_stvarno
ti si mislio na tremolo efekat, on na vibrator® rucicu
nije mi se pojavila slika pedale pa sam mislio da si razumeo kako rucica ne moze da se zavrne 

- mislim_stvarno
nego reci ti nama nesreco, sta si to uradio sa neck magnetom? i zasto si okrenuo bridge? 

Kasno sam editovao... nije ni bitno.
Ono sto sam hteo da kazem je da je bolje da kupis tremolo pedalu ako planiras ovako da koristis killswitch.
Ovako se to radi:
Ono sto sam hteo da kazem je da je bolje da kupis tremolo pedalu ako planiras ovako da koristis killswitch.
Ovako se to radi:

e ovako.neck mi stoji u kutiji na stolu gde su mi ostali delovi od gitare.a sto se tice obrnutog bridge-a to sam vec napisao u temi ''otvoreni humovi'' posto nisam mogao da otvorim magnet morao sam nesto da promenim(ja ga okrenuo
).kad prevlacis prste preko zica jace se cuje taj zvuk ,a i ima nekako drugaciji zvuk kad sviram 
sad se blizi raspust pa cu preko raspusta da odem pa da kupim ko sto ima bucket pa da ko covek udaram jer posle nekog vremena zaboli killswitch-ovati na ovaj nacin kao sto ja radim

sad se blizi raspust pa cu preko raspusta da odem pa da kupim ko sto ima bucket pa da ko covek udaram jer posle nekog vremena zaboli killswitch-ovati na ovaj nacin kao sto ja radim

Last edited by Randy on 18 Apr 2011, 21:32, edited 1 time in total.
- mislim_stvarno
ne pitam gde ti je, nego me zanima da li si mu presekao zice na samom izlazu iz plastikeRandy wrote:e ovako.neck mi stoji u kutiji na stolu gde su mi ostali delovi od gitare.

znam sta si misliomislim_stvarno wrote:ne pitam gde ti je, nego me zanima da li si mu presekao zice na samom izlazu iz plastikeRandy wrote:e ovako.neck mi stoji u kutiji na stolu gde su mi ostali delovi od gitare.

ima jedno 7-8 cm kabla.nisam ga do kraja presekao ,jer ne bi imao koristi od njega posle
- MilanChe56
Treba mi pomoc... Imam Pacificu 112V i vec neko vreme razmisljam o tome da joj ugradim switch...

Sada, zanima me vase misljenje - koja je najbolja pozicija za switch? Vredi li busiti na telu izmedju 2 potenciometra? Ili busiti na pickguardu? Iskreno, plasim se da na pickguardu ne ***** nesto, sumnjam da bih lako nasao zamenu, morao bih da se dovijam za materijal da secem novi. Ili je mozda bolje da izvucem jedan potenciometar? Ona ima volume i push/pull tone pot koji splituje hambaker, mogao bih recimo da izvucem volume i na njegovo mesto stavim switch, a dole da stavim push/pull volume pot (ako je to moguce
ne razumem se preterano u elektroniku). Izgubio bih tone kontrolu, ali realno, to je Pacifica, nije smak sveta
mada me ipak kopka, ne znam kakav bi mi ton onda bio po defaultu...
Mozda deluje smesno sve ovo, ali elektriku cepam tek 2 godine i ovo mi je prva i jedina elektricna gitara, iako nije nesto meni je draga
tako da bih vam za svaku sugestiju bio i vise nego zahvalan... 

Sada, zanima me vase misljenje - koja je najbolja pozicija za switch? Vredi li busiti na telu izmedju 2 potenciometra? Ili busiti na pickguardu? Iskreno, plasim se da na pickguardu ne ***** nesto, sumnjam da bih lako nasao zamenu, morao bih da se dovijam za materijal da secem novi. Ili je mozda bolje da izvucem jedan potenciometar? Ona ima volume i push/pull tone pot koji splituje hambaker, mogao bih recimo da izvucem volume i na njegovo mesto stavim switch, a dole da stavim push/pull volume pot (ako je to moguce

Mozda deluje smesno sve ovo, ali elektriku cepam tek 2 godine i ovo mi je prva i jedina elektricna gitara, iako nije nesto meni je draga