Gary Kramer Guitars
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Gary Kramer Guitars
Ali ipak ovu gitaru ljudi sviraju kao sto vidis. Da niko nece da je pogleda, ne bi se ni proizvodila.
Nekome je lepa, nekome nije . (i tacka)
Mislim postoje i oni ljudi koji ne razmisljaju o izgledu nego samo o tonu koji instrument pruza...
Nekome je lepa, nekome nije . (i tacka)
Mislim postoje i oni ljudi koji ne razmisljaju o izgledu nego samo o tonu koji instrument pruza...
pricate o izgledu? ljudi jeste vi out of your mind?
prvo ko kupuje gitaru jer lepo izgleda ocigledno da je selja i da se nerazume bas najvise... a cenim da su ove gitare prilicno sofisticirane i da nemoze svaki selja da ih svira, kupi ili cak cuje za njih... ja licno mislim da su djitre raketa! i cenim da ce ovako izgledati gitare u buducnosti... a za izgled me apsultno bole polni organ 

- Highway One
otvarate na sopstvenu odgovornostDuane wrote:.. a za izgled me apsultno bole polni organ
http://i26.photobucket.com/albums/c145/ ... small1.jpg

E ovo sam nashao ja chisto iz zezanja googlao "co*k guitar" i ono izadje , ko li je ovo napravio pa ja bih se pre ubio od sramote samo da sviram s tim a kamoli da pravim tako nesto

Ajde samo nek mi sad neko kaze da izgled nije vazan , pa da strat lici na ovo niko ga nebi kupio
A da je strat izmishljen u srednjem veku(e sad malo lupam

Shto bi reko aga aganlija u crnom gruju
"PA SVI PRATE MODUU"

i tako se tema, jet again, pretvorila u skrnavljenje same sebe...
- Highway One
I tako duane "yet again" izvlaci dubokouman zakljucak iz jedne teme...Duane wrote:i tako se tema, jet again, pretvorila u skrnavljenje same sebe...
Koliko vidim taj model je evoluirao iz Fender stratocaster gitare
-cudna analogija

pokrij se usimaHighway One wrote:I tako duane "yet again" izvlaci dubokouman zakljucak iz jedne teme...Duane wrote:i tako se tema, jet again, pretvorila u skrnavljenje same sebe...

- Highway One
Necu , a i nisu dovoljno velikeDuane wrote:pokrij se usimaHighway One wrote:I tako duane "yet again" izvlaci dubokouman zakljucak iz jedne teme...Duane wrote:i tako se tema, jet again, pretvorila u skrnavljenje same sebe...

- Highway One
Ne hvala.Duane wrote:pokrij se usimaHighway One wrote:I tako duane "yet again" izvlaci dubokouman zakljucak iz jedne teme...Duane wrote:i tako se tema, jet again, pretvorila u skrnavljenje same sebe...
Superiska isntumenti 
Jesi na crnoj stavio d-sonic?
Koliko sam uspeo da zakuljucim iz slika ove gitare su bas udobne za svirku?

Jesi na crnoj stavio d-sonic?
Koliko sam uspeo da zakuljucim iz slika ove gitare su bas udobne za svirku?
Da, oblik je takav upravo da bi bile udobne, praktične a istovremeno imale dobar balans. Nekako mi je kad uzmem sad normalnu gitaru prilično bedak kad moram da teglim prste da bih svirao u visokim pozicijama, ili kad odjednom krene da me bode neki ćošak. U pravu si, u crnoj je D-Sonic. Leo ga često ugrađuje u modele koje "hot rod"-uje. Pošto ova sa 7 žica ima mesta samo za jedan ham, pričao sam sa njim koji bi magnet mogao da radi kao dobar Dž Dž magnet, ali da da pristojan clean u toj poziciji, da ne zvuči oštro i neprijatno, a da za lead-ove opet bude dovoljno topao, i on mi je preporučio D-Sonic. Druga, bar meni dobra stvar je to što sam magnet nije tipičan dž dž magnet i ima definisane, jake srednje i nema višak baseva što se slaže sa mojom logikom da uvek treba imati puno srednjih, lako je posle na pojačalu malo cut-ovati. Takođe, sedma žica izlazi veoma jasno i definisano, ne pretvara se u gomilu mumlanja.
Heh, to za neugodne ivice znam... od kad sam se druzio sa MM Luke sig. gitarom svaka mi je sad neudobna 
To za d-sonic su skoro svuda i pisali. Jako mi je drago da nije "tanak", obicno se to desi kada pokusaju da nize tonove ucine artikulisanijim i jasnijim.
Ja se nesto razmisljam da stavim FRED u onog mog peavey-a al' me mrziiiii (sto nisu svi lepo pokupili fazon od EMG-a...), bas me interesuje kako ce se snaci sa mahagoni telom. Volim paf classic al' hoce da se malo "pogubi" kad poce da se dodaje drive.
On topic: Ja ovu gitaru nikad ne bih mogao sedeci da sviram

To za d-sonic su skoro svuda i pisali. Jako mi je drago da nije "tanak", obicno se to desi kada pokusaju da nize tonove ucine artikulisanijim i jasnijim.
Ja se nesto razmisljam da stavim FRED u onog mog peavey-a al' me mrziiiii (sto nisu svi lepo pokupili fazon od EMG-a...), bas me interesuje kako ce se snaci sa mahagoni telom. Volim paf classic al' hoce da se malo "pogubi" kad poce da se dodaje drive.
On topic: Ja ovu gitaru nikad ne bih mogao sedeci da sviram

Kada bih živeo u Usa ne bih ni sekunde razmišljao nego odmah dobavio sebi jedan Kramer.
Sećam se kada sam ranije gledao cene su bile skoro dvostruke, ne znam zašto su sada ovoliko niže,
u svakom slučaju deluje mi da su vredne svake pare. Ovakvi futuristčki dizajni mene oduševljavaju,
kada su urađeni sa stilom kao što je ovde slučaj.
Sećam se kada sam ranije gledao cene su bile skoro dvostruke, ne znam zašto su sada ovoliko niže,
u svakom slučaju deluje mi da su vredne svake pare. Ovakvi futuristčki dizajni mene oduševljavaju,
kada su urađeni sa stilom kao što je ovde slučaj.
- Dersu Uzala
Rasprodaja starih zaliha, stizu nove, dileri su izbaceni iz igre, a i zavisi o kojim instrumentima pricas (uvoznim iz Koreje ili americkim). U svakom slucaju, mozes komotno da narucis bilo koju ako te zanima. Stize to do Juge bez problema. A i nije neki problem slanje.
Kada se realno prekalkuliše transport, carina, pdv, a nikada nisam probao gitaru i ne mogu je vratiti iz Srbije,
koliko para imam u džepu i kolike su moje realne potrebe za nečim takvim...
Ko zna, možda jednog dana.
Kada bi postojao uvoznik (što se verovatno nikada neće desiti), to bi bila sasvim druga priča.
koliko para imam u džepu i kolike su moje realne potrebe za nečim takvim...
Ko zna, možda jednog dana.
Kada bi postojao uvoznik (što se verovatno nikada neće desiti), to bi bila sasvim druga priča.