Ali ni ne trebas da se oslanjas na you tube linkove i recenzije a netu!matori94 wrote:Brate ne mogu ja kad god mi se cefne da sednem u bus i da putujem 80 km..
Kupovina prve elektricne gitare.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina prve elektricne gitare.
Nisi primetio iz ranijih postova koje sam napisao da cu jednog vikenda lepo da sednem u bus sa komsom i da pogledam gitare..
Vbraco sta napadas coveka!?
Ljudi su mu vec objasnili da treba da proba gitaru a verovatno je to i sam vec znao i lepo je rekao da nema muzickih radnji blizu.
Ljudi su mu vec objasnili da treba da proba gitaru a verovatno je to i sam vec znao i lepo je rekao da nema muzickih radnji blizu.
Mozda sam krenuo malo ostro ali sam imao najbolje namere... 

Stvarno brate,reci mi jesam li te uvredio necim sto sam rekao pa da me napadas ovako?
Ocigledno nisi procitao.vbraca wrote:Mozda sam krenuo malo ostro ali sam imao najbolje namere...
Izvini sto nisam video,ali kad si ti postovao ja sam kucao moj novi post..
Evo ja bih npr. cisto na osnovu jednog videa sa youtube-a, bez razmisljanja kupio Carbon Copy na slepo...vbraca wrote:Ali ni ne trebas da se oslanjas na you tube linkove i recenzije a netu!

Ne moze bas da se poredi sa kupovinom gitare...

I to sam cisto onako pogledao na youtube,veruj mi,ne bih ja na osnovu videa sa youtube kupio gitaru..
Jel moze neko da mi pojasni pojam usb-guitar,posto se taj pojam nalazi u punom nazivu gitare Behringer metalien...
Hvala... 

brate,za 200 evra pojacalo i gitara ocekuj "cudo" koje ce da se raspada malo sa vremena na vreme...iskustva mojih ortaka koji su davali i koji evro vise..
sta se desava,jesi kupio neku gitaricu?
-
ko sto je reko kristijan neminovno je da ces kupovati druge gitare i opremu ako budes svirao duze vreme
tako da, ja ti preporucujem da uzmes najbolje sto mozes sa parama kojim trenutno raspolazes, ostavi pojacalo sad na stranu i koristi guitar rig za sviranje kuci a ako sviras sa bendom iznajmite prostor gde ce biti opreme.
tako da, ja ti preporucujem da uzmes najbolje sto mozes sa parama kojim trenutno raspolazes, ostavi pojacalo sad na stranu i koristi guitar rig za sviranje kuci a ako sviras sa bendom iznajmite prostor gde ce biti opreme.