+1bokicasa wrote:jedan ogroman off,muki molim te promeni sliku..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
+1bokicasa wrote:jedan ogroman off,muki molim te promeni sliku..
ljudi,ovo je fora,nemoj da mislite da ga stvarno slusam..jooooRax13 wrote:+1bokicasa wrote:jedan ogroman off,muki molim te promeni sliku..
kapiramo to, al brate... stvarno je bilo previsemuki17 wrote:ljudi,ovo je fora,nemoj da mislite da ga stvarno slusam..jooooRax13 wrote:+1bokicasa wrote:jedan ogroman off,muki molim te promeni sliku..![]()
.....ajd' ajd' vecina je izglasala...
....its ok now,right,or a shoud get a permanent ban..?
Apsolutno se slazem sa ovim misljenjem.mislim_stvarno wrote:Znaci tebi se svidja ibanez zbog 24praga i floyd rosea?
Nameravas da sviras rock, hard rock, blues, svidja ti se les paul zvuk i oblik?
Kupi les paul kopiju. Ako kupis ibaneza samo ces kukati kao Santana (ne karlos nego chlan foruma) i nikad neces biti zadovoljan njime.
To sto ti hoces da sviras stvarno nece koristiti ni 23ci ni 24ti prag, magneti nisu dobri za takvu svirku, a o floydu da ne pricam...
Mislim nisam nikakav strucnjak za bluz, ali ko mi navede vise od trojice bluzera koji sviraju gitaru sa floydom chastim ga pivom...
A sto se tice tog pojacalca, to je obican shit, i ja sam svog squiera isprobavao na tom pojacalu i to ne u gluvoj sobi, jbg misle "ma to je neki klinac ko ga je&e", i tu ni jedna gitara ne bi zvucala dobro.
Kad budes isao da isprobavas i kupujes obavezno trazi bolje pojacalo i svaku gitaru koja ti se ucini zanimljivom...
Meni je 24 praga uvek plus zato sto to obicno podrazumeva da je laksi pristup 21. i 22. pragu za razliku od gitara kojima su to poslednji pragovijcm 800 wrote:Uostalom pitanje je i upotrebljivosti fret no. 24 za veliki broj gitarista.
+1jcm 800 wrote:Slazem se. Jeste gotivno imati taj visak pragova...stvarno daje bolji pristup 21 i 22 ci. Ali ima i svojih nedostataka...sto bi reko moj ortak kad uzme gitaru sa 24 praga:'pogubim se od ovoliko pragova, ne mogu da se orjentisem, ima ih nekoliko viska ne znam vise koji je koji!'(covjek inace svira strata sa 21 pragom, pa mu ovo sa 24 dodje odista malo previse)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest