Career Elite LP STD - BK

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Guitar_thrill
MF veteran

Re: Career Elite LP STD - BK

Post by Guitar_thrill » 12 Aug 2009, 21:28

Enterprise wrote:
Blingo wrote:Trenutno je u Mitrosu sniženje Squier gitara i video sam Squier Standard Stratocaster za 12000 - 15000 din, pa ako si u fazonu stratolikih gitara mislim da je ovo extra dobar dil.
Bas vala.Ako je ovo cena za standard-a,ja bih ga uzeo,nebitno sta sviram.HSS bi mogao mozda da ti radi posao sto se tice hc,il ne nemam pojma,al imaj u vidu da se standardi krecu polovni oko 150e(14.033,43 RSD prema krstarici),sto bi znacilo da mozes da je prodas za iste pare za koje si i uzeo dzitru.Mislim makar je probaj. :ziveli:
cak je i to mnogo jeftino, polovni su uglavnom oko 200,bar sam ja tako vidjao, ja sam svoj prodao za 230e

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 12 Aug 2009, 22:17

Santana wrote:Evo ja sam imao prilike da sviram career les paul sa CAMO sarom spreda.
Gitara ima set-in vrat (sto je jako dobro za pare koliko je bila tamo u music house-u tj 16000 din mada je Kosta koji je tad tamo radio rekao da je to promotivna cena)
fin balans tezine izmedju tela i vrata, prilicno fin vrat obojen u mat crnu kao i cela pozadina gitare. Primetio sam da je lak ispucao i naduo se iz nekog razloga na nekoliko mesta ali to posle godinu dana koriscenja. ( inace ta gitara sad stoji u komisionoj prodaji u mix-u )
Mislim da je dobra stvar. Kupi to , izakaj ga , vremenom ukapiraj sta hoces od gitare pa da kupis i drugu kad budes mogao.
pozdrav :ziveli:
inace ova druga slika je gibson les paul traditional kojoj su u fotosopu poluuspesno promenili decall i potenciometre
Probao sam i ja ovog Career-a o kome priča Santana... I nije loš ali nije nešto. Po meni su mnooogooo bolje varijante Dean Evo (u istoj radnji za kao i ovaj career, cena 140 evra!) kao i Ibanez GAX, par desetina evra više... Ovag Ibanez-a sam baš juče probao kod jednog lika koji bi ga prodao za 140 evra, više nego korektna gitara za te pare, made in Indonesia je, nije china. Preporučujem, ako nekog zanima, mogu proslediti kontakt putem pp-a...

Enterprise

Post by Enterprise » 13 Aug 2009, 21:51

Guitar_thrill wrote:
Enterprise wrote:
Blingo wrote:Trenutno je u Mitrosu sniženje Squier gitara i video sam Squier Standard Stratocaster za 12000 - 15000 din, pa ako si u fazonu stratolikih gitara mislim da je ovo extra dobar dil.
Bas vala.Ako je ovo cena za standard-a,ja bih ga uzeo,nebitno sta sviram.HSS bi mogao mozda da ti radi posao sto se tice hc,il ne nemam pojma,al imaj u vidu da se standardi krecu polovni oko 150e(14.033,43 RSD prema krstarici),sto bi znacilo da mozes da je prodas za iste pare za koje si i uzeo dzitru.Mislim makar je probaj. :ziveli:
cak je i to mnogo jeftino, polovni su uglavnom oko 200,bar sam ja tako vidjao, ja sam svoj prodao za 230e
Pa eto,jos mozes da ga prodas i skuplje nego sto si ga uzeo.E da,danas sam bio u Mitrosu,cena je 15400(164,570354 EUR prema Krstarici) :D :D

Post Reply