Ma nema tu nikakvog poredjenja... Sa jedne strane rucno radjeno point to point pojacalo sa sjajnim komponentama i izradom, a na drugoj meksicki pcb

... ali daleko od toga da je blues junior lose pojacalo.
treca mi je La Cabronita, koja je, lichno meni, na ovom mestu na kome se nalazim trenutno po pitanju toga shta bih voleo da sviram, gotovo potpuno neupotrebljiva. shto ne treba shvatiti pogreshno, gitara SABIJA, predivno uradjena, odaje utisak da je mozhesh baciti sa zgrade i da joj nece faliti nishta, eventualno jedna zhica ce puci, ali ce ostati in tune. tamnija nijansa javora na griftplatni izgleda nerealno dobro. TV Jones kao magnet otkida, jako mi se dopada, ali za neki rockabilly, grunge, i slichno. za ogromne kolichine distorzije - nije. gubi definisanost dosta, no dobro, za to nije ni pravljen ni predvidjen. odlichan magnet sve u svemu, odlichna gitara, bash! to je za one likove, rocknrolla-e, koji izadju na scenu, rock out-uju kao da sutra ne postoji, bace gitaru u stranu [jer znaju da joj nece biti nishta] i onda se povuku u svoje bludne odaje sa nekim jail bait-om iz prvog reda. Ja ti to zhelim druzhe Funkomat

Hvala matori.
U pravu si da je veoma karakteristicna i netipicna gitara. Nema bas puno veze sa telekasterom. Ne moze svako da je podigne (pogotovo neko slabiji

) i ocekuje da svira sve sto inace svira na klasicnom telcu ili stratu ali na kraju krajeva, upravo to me privuklo kod ovog dizajna koji je meni licno, genijalan. Kao sto je Mike Eldred jednostavno sumirao, "punch in the ear". Sve u svemu, gitara ce se pre se uklopiti u samit cudnih gitara.
Mene mrzi da pisem nesto detaljno ali bih pomenuo 90e telca i baju. Prva me odusevila zvukom, a druga kombinacijom zvuka i osecaja pod rukom. Veoma vintidz, sto bi rekli. Samo da je malo deblji vrat.
Obossov prs je sjajna gitara ali to je potpuno druga prica.