Uzeo i stavio Goveđe Slince. tričetvrt sam neviđeno zadovoljan (na suvo, za sad - mrzi me da razvlačim kablove i gedžete oko kompa, a sinoć sam ih stavio pa nisam još isprobao zaboden u pojačalo), ali ima jedan problem - D i A su mi iste debljine (.030 i .042) kao i u prošlom kompletu (10-52), pa imam nekako neprijatan osećaj labavosti i tankoće na istima, pored debele i masne E koja turobno čuči iznad njih i mrko ih gleda.nebojsak wrote:Ja počeo nešto sve intenzivnije da razmišljam o onoj 11-54 kombini... malo me kopka ono što je pomenuo Guverner, oko G žice, al hmm hmm hmmm... to bi bio dobar kranč.
Sledeće na gore (a na lageru) su Not Even Slinky 12-56, međutim, na basovima je opet isti odnos, tj sve tri se debljaju za po 2 jedinice mere (32-44-56). Možda probam te, a možda i krenem da se navikavam na ove. Uglavnom, nije mi bio potreban nikakav dodatni napor (inače sam u Dis), sve lepo hvata, dostupno je, intonacija se ne menja, sviđa mi se ovako na suho.
, jedan koji se nalazi ispod G zice, je ocigledno postao hrapav od kada sam menjao debljinu zica itd...tj kada nastimujem gitaru i sve,cim bendujem, cuje se kako zica zaskripi na tom mestu gde je string tree,i zica ostane tako "nategnuta", tj. nije vise nastimana kako treba...e sad onda mogu da je nastimam tako nategnutu,ali onda kada koristim tremolo,ona se opusti...da li postoji neko privremeno resenje ili jos bolje trajno(a da nije zamena tog dela)? Mislio sam da uzmem neke locking civije,kako bih resio dva problema, jer kada njih stavim nema potrebe za leptiricima