Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Pa kada bih je probao,verujem da bi mi se dopala 

lepo lepo..koliko para? 

2100 din, kod Marica
- Guitar_thrill
- MF veteran
cestitam, ja mojima nikada necu oprostiti sto su mi kupili neku mini varijantu, ne mogu da potrefim jednu rupu....a sad mi skupo da kupim jednu normalnu 

- Guitar_thrill
- MF veteran
evo sam da se javim, pa idem nazad da sviram....jutros sam uzeo pojacalo, i od tada sviram, PEVA!
Hvala najvise Guvnoru, koji je imao strplenja za sva moja pitanja, itd....dosta toga sam naucio o pojacalima, za ovih par nedelja, hvala matori!
Hvala i Savi, xspacemanu i ostalima, koje sam takodje cimao sto se tice raznih pojacala

Hvala najvise Guvnoru, koji je imao strplenja za sva moja pitanja, itd....dosta toga sam naucio o pojacalima, za ovih par nedelja, hvala matori!

opa
cestitam
! ajde sad detaljnije,boze trile,lenjivcu
sta kako gde koliko kad ko? 

muki17 wrote:opacestitam
! ajde sad detaljnije,boze trile,lenjivcu
sta kako gde koliko kad ko?

- Guitar_thrill
- MF veteran
muki17 wrote: sta kako gde koliko kad ko?
blues deluxe, nov u mitrosu, na nekom popustu 780e, moj cale i ja po pola

od kada sam probao pojacalo, bio sam odusevljen njime, bilo je par u oglasima, medjutim posto sam ja imao samo 400e, ostalo je rekao cale da ce dodati, on nije bio za to da uzimam polovno pojacalo, a meni je i tako bilo svejedno kad ja dajem istu sumu

opa, jel to pao novi deluxe???

- Guitar_thrill
- MF veteran
jes' , sta cu, cale je bio neumoljiv!xspaceman wrote:opa, jel to pao novi deluxe???![]()

tenkju!cccira wrote:Congrats!![]()

inace, jos jedan dodatak, danas sam napokon dobio i krevet, u poslednjih godinu i po sam spavao na gomili nekih jorgana, a poslednih 4 meseca bukvalno na podu, tako da je stigao i krevet, boja se slaze sa pojacalom!

magneti,pojacalo,krevet...c,c,c
..hmmm

- Guitar_thrill
- MF veteran

e sad imaš gde i curu da dovedeš! predpostavljam da sad kad imaš ovu finu opremu sledi osnivanje benda, pa svirke, pa grupi cure koje ce znati da prepoznaju tvoj smisao za uklapanje boja u sobi!Guitar_thrill wrote:jes' , sta cu, cale je bio neumoljiv!xspaceman wrote:opa, jel to pao novi deluxe???![]()
![]()
tenkju!cccira wrote:Congrats!![]()
![]()
inace, jos jedan dodatak, danas sam napokon dobio i krevet, u poslednjih godinu i po sam spavao na gomili nekih jorgana, a poslednih 4 meseca bukvalno na podu, tako da je stigao i krevet, boja se slaze sa pojacalom!