Dejaah wrote:evo rig sa poslednje svirke...
Damn! Sta je u box-u? I koje mikrofone koristis za ozvuku?
POZ!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dejaah wrote:evo rig sa poslednje svirke...
Funkomat, iskrene čestitke! Da te služi 100 godina, donji minimum (što bi rekao Mumin)Funkomat wrote:I ja sam se obnovio:
Kao sto mama uvek kaze, bas sad moram da cuvam ledja.guv'nor wrote:A tek si zašao u dvadesete...Funkomat wrote: Pretezak je, prevelik, moram i kabinet da vucaram... Ne isplati mi se.![]()
E ova današnja mladež...
Hotstepper wrote:za 500e ja bih te i kafom i rakiJiCom i ra(ha)tlukom ponudio....Funkomat wrote: Nisu, bili cak veoma ljubzni. I ja se iznenadio.
da te lepo sluzhi..
dejankuki wrote:Funkom.., Muki, thrille....Rocket... i ostali.. cestitam vam svima na akvizicijama.. zelim da sa opremama zaradjujete pare i da s' uzivanjem rabite istu.. i da ona sa'rani vas... (mislim da se ne kvari...)
Hvala brate.Baba Slim wrote:
Funkomat, iskrene čestitke! Da te služi 100 godina, donji minimum (što bi rekao Mumin)
Nije prošlo puno vremena otkako smo sedeli i pričali baš o ovome, i vidim, nisi dugo izdržao I neka, neka nisi
Ajd javi kad se vratiš sa mora da pravimo neki pekmez ponovo
Baba Slim wrote: Pre 2 dana sam postao ponosni vlasnik Paul Reed Smith McCarty-ja iz '94., u boji tobacco sunburst. Evo par slika:
dejankuki wrote:Funkom.., Muki, thrille....Rocket... i ostali.. cestitam vam svima na akvizicijama.. zelim da sa opremama zaradjujete pare i da s' uzivanjem rabite istu.. i da ona sa'rani vas... (mislim da se ne kvari...)
Sredi se to caskom. Vazno da nije fretboard udaren i/ili izgreban. A kakav je to fretboard hebo te deka, vidi ga Brasilian RosewoodBaba Slim wrote: Najveće oštećenje se vidi na 3. slici u levom kraju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest