Upravo sam se vratio iz pazarluka,pa da vam prijavim novu drazesnu pedalicu...

Probao sam je na malom Rolandu i sa nekim Shecterom,vrlo je zivahna pedala,po meni bolje radi od Zakk Wilda 50%,jer sam i njega danas probao.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
http://www.sweetwater.com/store/detail/ZakkOverWild Child wrote:ali kakve veze imaju te dve pedale? zek vajld je buster....
Ovako,da uprostimo.... Zakk je klasican overdrive a ne boost pedala,mada si u pravu da ga on tako koristi...a kazem samo da izmedju Zakka,MXR custom shop overdrivea,i ovog MXR dista postoje ogromne razlike,mada su mi ove tri opcije ponudjene kao simply the best...meni ovaj dist III ima najvise mogucnosti,mozes da nabodes i dobar crunch a boga mi i malo opakiji dist,dok sa druge dve imas drive i to ne bas nesto narocit po meni...Wild Child wrote:nenene nisi ti mene razumeo.
gle...Zakk Wylde overdrive je zamisljen da radi kao buster,on ga svira (kolko sam ja upucen) na modovanom marshallu (master volume-u) bas tako.znachi gazi ga pred solo
a moje pitanje je bilo,kako poredis buster i dist ?
sirkan wrote:Zakk je klasican overdrive a ne boost pedala,mada ...
Eto vidis da je ipak bolje stanovati u kuci,mozes da odvrnes pojacalo bez posledicaHotstepper wrote:Topla preporuka za sve koji zhive u stanovima.
toneport ux1 ti je audio interfejs kao i svaki drugi (naravno, u tom rangu cene...uvek ima boljih...a i losijih)... mozes ga koristiti kao i svaku drugu "zvucnu karticu" uz bilo koji audio software... (ne moras koristiti njegov software)...Cortex wrote:I ja sam se neshto razmishljao bash ovih dana, kako bi mi valjalo da uzmem taj Toneport UX1, odlichna je stvar nego gledam...za 100+ evra mozhe da se nadje na oglasima sasvim pristojna zvuchna kartica, ok manje je mobilna nego ovo i nema simulacije pojachala efekata i sl., ali bar dobijesh i ubrzanje u mixanju mjuze ili bilo kakvom audio radu, dok koliko shvatam(a bilo bi do jaja ako greshim) toneport gedzheti ne mogu da sluzhe u te svrhe.
Ali me opet privlachi sprava, a i klipoi po tjubetu koje sam gledao...pa ni na jednom zvuk nije bio losh, naprotiv.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest