Tako, ili nikako. Cestitke.Oversized Cab - More fat than you'll ever need!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Tako, ili nikako. Cestitke.Oversized Cab - More fat than you'll ever need!
Ne.nenadnenad wrote:voidless ne znaci nepromocivo , ne?
sinisake wrote:Tako, ili nikako. Cestitke.Oversized Cab - More fat than you'll ever need!
Ne sećam se da mi je trebao footswitch da aktiviram reverb... tu nešto nije uredu. Možda ga eventualno ne čuješ dobro. Testiraj oba kanala, stavi klin na oba i na jednom otpanji reverb a na drugom ga ugasi, i obrnuto pa ćeš videti.BaalBehrit wrote:E, odlično je, u kombinaciji sa Big Muffom predobro radi, nego nikako ne mogu da mu nađem delove za footswitch ovde, a ne bih baš da prepravljam ulaz na pojačalu.+Hopkins+ wrote:Kako služi Beta Lead matori?
I da, nisam još provalio kako da aktiviram reverb bez footswitcha, sve sam pokušavao, je l' znaš ti možda kako?
Cestitke!Mocno izgledaguv'nor wrote:
Hehe, đubre matoro...Funkomat wrote:guv'nor, hajd sad jednu sliku u open back varijanti.![]()
![]()
HvalaMUzzY wrote:Prelepo izgleda! Stvarno stilski! Cestitke i tebi i Peci!
Deja Vu, neće guv'nor više.istiqrac wrote:guv'nor-u zabraniti da postuje na ovoj temi
guv' nemoj ' se lazhemo... u ovom sportu NEMA kraja, a para nikad nije ni bilo koliko treba al se ipak nekako nadje za opremu!guv'nor wrote: neće guv'nor više.![]()
Napakovao sam sve što sam želeo, da bih bilo šta apgrejdovao mi treba mnogo para koje nemam niti ću uskoro imati...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest