Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
cccira
MF veteran

Re: Oprema Koju Imate

Post by cccira » 07 Sep 2010, 17:32

xspaceman wrote:kako radi?? daj neke utiske! Lepo si se ponovio druze! Uživaj! :ziveli:
:1:

Cestitke i na sterlingu sirkane! :ziveli:

Blingo

Post by Blingo » 07 Sep 2010, 18:54

xspaceman wrote:e jadni mi kad ni behringer ne moz da se nađe u nas! :) inace to bi trebao da bude klon verbzile!? kako radi?? daj neke utiske! DE7 je odlična sprava! Lepo si se ponovio druze! Uživaj! :ziveli:
Srbija, rodjaci! :x
Nisam probao verbzilu, tako da nemam pojma kako radi u odnosu na nju, a inače radi super - nema šuštanja, zujanja, bruma, neartikulisanih zvukova... E sad, kupljena je u ŠveCkoj i pre kupovine je probao gitarista iz nekog prilično popularnog ŠveCkog benda s kojim je moj burazer, sasvim slučajno, dobar ortak, tako da je možda fora i u tome da je čovek pažljivo odabrao. :? Jako upotrebljiva stvarčica, zaista različiti reverbovi su u njoj, a ja sam je pazario pre svega jer ima taj "space" mod, koji me je oduševio kako je lep! :D U principu, u odnosu na Boss RV5, ništa nije lošiji, osim plastičnog kućišta, ali obzirom da mi pedale stoje u bordu, ne sekiram se ič! ^^

cccira wrote:Cestitke i na sterlingu sirkane! :ziveli:
Pretim da budem glup u društvu, ali šta je, do djavola, "sterling sirkane" ? :D :ziveli:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 07 Sep 2010, 18:59

Blingo wrote:Pretim da budem glup u društvu, ali šta je, do djavola, "sterling sirkane" ? :D :ziveli:
Par postova pre tvoj je drug sterling objavio da od pre neki dan poseduje sterling by music man gitaru :mrgreen:

Blingo

Post by Blingo » 07 Sep 2010, 19:09

:hide:

Hahahahahahahaha, e baš sam glup! :D

Tenji

Post by Tenji » 07 Sep 2010, 19:35

cccira wrote:
Blingo wrote:Pretim da budem glup u društvu, ali šta je, do djavola, "sterling sirkane" ? :D :ziveli:
Par postova pre tvoj je drug sterling objavio da od pre neki dan poseduje sterling by music man gitaru :mrgreen:
Hoces reci - sirkan by music man? :mrgreen:

Tufli

Post by Tufli » 07 Sep 2010, 19:45

xspaceman wrote:inace to bi trebao da bude klon verbzile!? kako radi??
[youtube]iSZ5Q1N1KP8&feature=related[/youtube]
Kol'ko chujem , radi odlichno :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 07 Sep 2010, 20:16

Tenji wrote:Hoces reci - sirkan by music man? :mrgreen:
Bas tako :lol:

dweezil

Post by dweezil » 07 Sep 2010, 23:20

od tijeh reverb pedala, od onih koje se mogu naci kod nas i za sound koji ja izvoljevam najdrazesnija mi je Boss FRV-1 Fender 63 Reverb, po onome sto sam cuo, uz bedak sto je digitalna (a svaka reverb pedala to jeste ), ona mi se najvihe dopala. :bambi:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 07 Sep 2010, 23:44

dweezil wrote:od tijeh reverb pedala, od onih koje se mogu naci kod nas i za sound koji ja izvoljevam najdrazesnija mi je Boss FRV-1 Fender 63 Reverb, po onome sto sam cuo, uz bedak sto je digitalna (a svaka reverb pedala to jeste ), ona mi se najvihe dopala. :bambi:
u, da, da... :1: :bow:

Vaske023

Post by Vaske023 » 08 Sep 2010, 12:53

Cestitke Sirkane i Blingo na prinovama :D ! :ziveli: !

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 09 Sep 2010, 04:52

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

...i jos kojekakve gluposti... :kokice:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 Sep 2010, 08:03

Gde je tu Fuzzface?

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 09 Sep 2010, 08:18

ludilo Dersu! ::ranting:: profi 100%.

prekjuce sam po ceni od 860$ udomio jedan mali analogni monofoni sint sa kejsom, Dave Smith Instruments Mopho Keyboard, sint sa digitalno kontrolisanim analognim oscilatorima - 2 plus dva subosliltora, 100% digitalnom memorijom, presetima, automatizacijom, sekvencerom, USB konekcijom za softver za pregledno editovanje, ali i 100% analognom arhitekturom zvuka, sjajnim oscilatorima i filterima, klasicnim LFO, VCO, low pass filterom 12/24 db i tom predobrom old school punocom i prodornoscu toplog analognog sinta. kao spoj izmedju dva sveta, najbolje od oba. sint jeste monofon, ali se moze upariti sa DSI Tetra polifonim analognim modulom, ili bilo kojim drugim DSI sintem. pored Nord Clavia Micro Modulara i Korg Microkorg sinteva ovaj monofoni zverko ce leci ko san.
Image

za te pare sam ovde u oglasima mogao da nadjem kultni analogni sint ka sto je ARP Odyssey ili Juno 60... ali iako su ti sinteve nezamenjivi i potpuno predobri, oscialtori se rastimavaju, cesto ih je potrebno servisirati, a pritom su ogromni i neprakticni. Naravno, da se ne lazemo, ti matori kultni sintevi i jesu nesto najlepse i najtoplije sto covek moze pozeleti, prava stvar, ali ja sam se zadovoljio sam 90% zvuka od prave vintage sprave, ali sa neverovatnim mogucnostima memorije, sekvencera, usb i midi konekcije, sinta koji je pritom apsolutno pouzdan i nepogresiv.

sjebo sam mojo faktor bendu, umesto da sam kupio ARPa ili MS 10, ali... odoh ja malo da ga drndam pred kunt.

sirkan

Post by sirkan » 09 Sep 2010, 08:53

Dersu...sjajna oprema i gitarice su mrak,ali ja ne bi bio ja da ne primetim da posedujes stalak za vise gitara...gde si to nabavio,i meni bi trebao jedan takav??? :bravo:

Stanko

Post by Stanko » 09 Sep 2010, 10:40

Dersu taj gkg lp izgleda mrak (prvi) al ti inleji mi toliko bodu oci da je to strasno :D
Jel posredujes samo, ili si se dokopao primeraka par za sebe? :)
A ono "tele" je ruzno do zla boga :mrgreen:

Post Reply