xspaceman wrote:kako radi?? daj neke utiske! Lepo si se ponovio druze! Uživaj!

Cestitke i na sterlingu sirkane!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
xspaceman wrote:kako radi?? daj neke utiske! Lepo si se ponovio druze! Uživaj!
Srbija, rodjaci!xspaceman wrote:e jadni mi kad ni behringer ne moz da se nađe u nas!inace to bi trebao da bude klon verbzile!? kako radi?? daj neke utiske! DE7 je odlična sprava! Lepo si se ponovio druze! Uživaj!
Pretim da budem glup u društvu, ali šta je, do djavola, "sterling sirkane" ?cccira wrote:Cestitke i na sterlingu sirkane!
Par postova pre tvoj je drug sterling objavio da od pre neki dan poseduje sterling by music man gitaruBlingo wrote:Pretim da budem glup u društvu, ali šta je, do djavola, "sterling sirkane" ?![]()
Hoces reci - sirkan by music man?cccira wrote:Par postova pre tvoj je drug sterling objavio da od pre neki dan poseduje sterling by music man gitaruBlingo wrote:Pretim da budem glup u društvu, ali šta je, do djavola, "sterling sirkane" ?![]()
[youtube]iSZ5Q1N1KP8&feature=related[/youtube]xspaceman wrote:inace to bi trebao da bude klon verbzile!? kako radi??
Bas takoTenji wrote:Hoces reci - sirkan by music man?
u, da, da...dweezil wrote:od tijeh reverb pedala, od onih koje se mogu naci kod nas i za sound koji ja izvoljevam najdrazesnija mi je Boss FRV-1 Fender 63 Reverb, po onome sto sam cuo, uz bedak sto je digitalna (a svaka reverb pedala to jeste ), ona mi se najvihe dopala.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest