Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Wild Child
Re: Oprema Koju Imate
bravo deda! samo mi objasni sta je ovaj devijantni telekaster? ; ]
Sta ce mu to sranje? Valjda vidis da ima 2 (dva) Bugija.Gde je tu Fuzzface?
@Dersu
Dobro je ispao taj Petrucci

Je l' to hipshot? Kako sljaka?
kolega, nemoj tako... nisi otvorio uho fazfejsu, zarobljen si u jednodimenzionalno-kremastom juniverzu... mi to postujemo, al postuj i ti nas multi-kalord-raspad-beta-čestica-fuzz soundsub_zer0 wrote:Sta ce mu to sranje? Valjda vidis da ima 2 (dva) Bugija.Gde je tu Fuzzface?
Nyarlathotep wrote:

Kopi-pejst u temu oprema koju nemate

@Duane
Znam ja da ce neko da se nadje prozvan, ali nema mesta ljutnji.
Stvari koje licno volimo ne moraju nuzno da budu objektivno dobre. A bilo kakav fuzz JESTE sranje u poredjenju sa dobrim pojacalom i nema sta da trazi u tom kontekstu (posto je saaamo pitanje nagovestavalo ne znam ni ja kakvu bitnost faza).
Nemam nista protiv koriscenja faza u nekim minimalnim kolicinama, ali ne treba mesati babe i zabe. Vi se zapitajte, da li stvarno to volite ili mislite da volite zato sto je to koristio neko drugi,pa ste se u medjuvremenu navikli.

Stvari koje licno volimo ne moraju nuzno da budu objektivno dobre. A bilo kakav fuzz JESTE sranje u poredjenju sa dobrim pojacalom i nema sta da trazi u tom kontekstu (posto je saaamo pitanje nagovestavalo ne znam ni ja kakvu bitnost faza).
Nemam nista protiv koriscenja faza u nekim minimalnim kolicinama, ali ne treba mesati babe i zabe. Vi se zapitajte, da li stvarno to volite ili mislite da volite zato sto je to koristio neko drugi,pa ste se u medjuvremenu navikli.

A ti se zapitaj da li stvarno volis zvuk pojacala ili mislis da volis zato sto je to koristio neko drugi, pa si se u medjuvremenu navikao. 

isto tako mogu i ja da kazem da je mesa bugi sranje i da fuzz fejs dere taj štreberski kompresovan zvukčićsub_zer0 wrote:@Duane

Mozes, ali spremi se za post-lavinu. 

da li mi ovo mirise na novu VS temu
evo da se ne svadjamo

P.S. ovo nije moja pedala

evo da se ne svadjamo

P.S. ovo nije moja pedala

kad krenu prog metalci da pišu, uplašim se kolko su progresivnisinisake wrote:Mozes, ali spremi se za post-lavinu.

- Dersu Uzala
Jeste Hipshot, super sljaka, odavno koristim i njih na nekim drugim djitrama (Scala Guitars). Petrucci nije ispao, nego ga je momak odradio. Ne znas ti sa kim imas posla. A fuzzface, jebiga svakom svoja igracka, klincima lilihip (fuzzface) a nama odraslima 'leskovacki voz' (Boogie).sub_zer0 wrote:Sta ce mu to sranje? Valjda vidis da ima 2 (dva) Bugija.Gde je tu Fuzzface?
@Dersu
Dobro je ispao taj Petrucci
Je l' to hipshot? Kako sljaka?
E, Dersu, bez zelje da provociram, jesi probao nekad kako radi neki dobar faz na Bugiju? 

- Dersu Uzala
Ne da se secam. Ne kapiram u cemu je poenta. Boogie ima ugradjen fuzz koji je mnogo bolji i ne zove se vise fuzz vec 40 godina. Sta da radim, da stavim fuzz na clean kanal? Da bi dobio neku odvratnu creepy distorziju? A ima vec ugradjen top of the line dist? Ne znam brate, kad svratis ti ponesi svoj omiljeni fuzz pa ga probaj do mile volje. 

Vazi, matori, vidimo se. 

Dersu Uzala wrote: Boogie ima ugradjen fuzz koji je mnogo bolji i ne zove se vise fuzz vec 40 godina.

ee @Dersu ono si nesto dobudzhivao Galien-a?! od onijeh djitri jedino mi se Music Man djasvi, al dobro to je moj flavour flave.