Pored Stratocastera sad stoji Tokai LS125 SEB.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jeste, novija produkcija. SEB je sasvim nov izum. 2005, Made in Japan.teodorica wrote:Joj,san snova.Jel iz novije produkcije ili se varam i koliko Evra...?
JCM800 2204 50w iz 1983. Jedini problem je, sto se ne moze koristiti kod kuce. Samo ponekad. Pravi zvuk pocinje kod dvojke na Volume-u, ali tada se vec tresu prozori. Ali brate,...to je TAJ zvuk.Nyarlathotep wrote:meni onaj JCM 800 lead, nesto privlaci pogled. opasno je to pojacalo. koliklo je star?
Ma posle sam i ja to zakljucio, ali eto ispadoh glup u drustvu...NikolaNis wrote:@sirac-šunka
Tokai je firma koja radi jedne od najboljih kopija Les Paul-a, neki kažu bolje i od originala...
Mislim da kod nas tesko, da se moze nabaviti. Cena je u japanu 145.000 yen-a, oko 105.000 din. A dok stigne ovde, ko zna kolko bi kostala...Guitar_thrill wrote:jao lepa gitara .... imaju li one da se nabave kod nas i kolike su cene? Svairao sam jednu mislim da je Tokai ali dosta stara gitara, wine red boja, Made in Japan, Les Paul....jako lepa i svirljiva
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest