Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
[youtube]4c8hYFHbMIA&feature=relmfu[/youtube]
Ova gitara zna znanje.
Ova gitara zna znanje.
Sad, nisam strucnjak, ali je meni ova gitara nesto mnogo vristava na ovom klipu... Super izgleda i sve to, samo mi bas smeta zvuk! 

ovaj "Paul from guitar world" je kao Clarkson za kola, probao je sve sto se probati moze 

ma Paul uvek drzhi treble na maximumu jbt
pogledaj neki video gde isprobava overdrive-ove, npr za keeley luna overdrive, ima pot koji kazhe Highs, i taj pot je odvrnut razume se do maksimuma. jbg, bash zato shto je sve probao vishe nema ushi 

- Dersu Uzala
Uzgred, wrong thread. Imam ove gitare, nije da nemam.
-
Najogavnije recenzije su mi sa tim likom, iskreno. Douche city.
Ah, onda je vriska i dreka opravdana! Samo mi nije jasno zasto tako podesava pojacalo, al' ajd', svakom svoje! Sad me samo zanima kako bi ova gitara zvucala na nekom "normalnom" podesavanjuCortex wrote:ma Paul uvek drzhi treble na maximumu jbtpogledaj neki video gde isprobava overdrive-ove, npr za keeley luna overdrive, ima pot koji kazhe Highs, i taj pot je odvrnut razume se do maksimuma. jbg, bash zato shto je sve probao vishe nema ushi

He, he, i belo odelo.

-
Samo sam te cekao.
Ovo je ,ipak , retro surf vintage chic kitsch.
A bela odela su ionako za patuljke.

Ovo je ,ipak , retro surf vintage chic kitsch.

A bela odela su ionako za patuljke.

moj idol i moje gitare

- Dersu Uzala
Sad me pocetise na drugoj temi (metalna farba) ovog lepotana. Prodo ga pre nego sto sam se ocelio.
E kakvo avtomobilsko napravo. Pravili nekad kako dolikuje a ne ova danasnja kompjuterizovana plasticna govna.

E kakvo avtomobilsko napravo. Pravili nekad kako dolikuje a ne ova danasnja kompjuterizovana plasticna govna.