Daj jos jednog i sto kaze Duane, we'll call it evenHaralampije wrote:...Ja znam jednog,sa najsvezijim materijalom uz obilje fuzza

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Daj jos jednog i sto kaze Duane, we'll call it evenHaralampije wrote:...Ja znam jednog,sa najsvezijim materijalom uz obilje fuzza
Dersu Uzala wrote:Daj jos jednog i sto kaze Duane, we'll call it evenHaralampije wrote:...Ja znam jednog,sa najsvezijim materijalom uz obilje fuzza.
Ne znam da li moze da se pazari,ali moze da se nabavi.....sinisake wrote:Ahahahaa, bas sam njega pomenuo dersuu. E, znaci, moze da se pazari. Super.
Ne dam.Dersu Uzala wrote:Daj jos jednog i sto kaze Duane, we'll call it evenHaralampije wrote:...Ja znam jednog,sa najsvezijim materijalom uz obilje fuzza.
Stavio sam ga u Mesa Boogie koaliciju a ne anti-fuzz koaliciju sto pismen covek da lako primetiti.Duane wrote:
al nemogu da verujem da si ubacio kita ričardsa u anti-faz koaliciju, pa čovek se proslavio zbog fuzza... znas ono 2-2--2-4-5--5-5-4-4-2
sub_zer0 wrote:@Duane
Znam ja da ce neko da se nadje prozvan, ali nema mesta ljutnji.
Stvari koje licno volimo ne moraju nuzno da budu objektivno dobre. A bilo kakav fuzz JESTE sranje u poredjenju sa dobrim pojacalom i nema sta da trazi u tom kontekstu (posto je saaamo pitanje nagovestavalo ne znam ni ja kakvu bitnost faza).
Nemam nista protiv koriscenja faza u nekim minimalnim kolicinama, ali ne treba mesati babe i zabe. Vi se zapitajte, da li stvarno to volite ili mislite da volite zato sto je to koristio neko drugi,pa ste se u medjuvremenu navikli.
BaalBehrit wrote: Btw. Dersu, svaka čast za opremu
Coveku ne radi celo jedno uvo, tako da se on ne racuna. Tj ima ugradjen fuzz koji ne moze da iskljuci.Ja znam jednog,sa najsvezijim materijalom uz obilje fuzza(and it's fuckin' good!)
Inace, svidja mi se albumMatt: What exactly is the “Fuzz Universe” and where can we find it?
Paul: You don’t have to find it. If you like the sound of electric guitar, you live IN it. Fuzz is the word that I’ve always used for the sound of an overdriven guitar. I think most electric guitar players live in a Fuzz Universe.
Uh al' si mi zabiberio.Bas je dobro kad se neko pravi pametan a to nije.
BaalBehrit wrote: ...Btw. Dersu, svaka čast za opremu, onaj tele-like je
Wild Child wrote:bravo deda! samo mi objasni sta je ovaj devijantni telekaster? ; ]
Stanko wrote:A ono "tele" je ruzno do zla boga
Matori objasnio siNyarlathotep wrote:ludilo Dersu!profi 100%.
prekjuce sam po ceni od 860$ udomio jedan mali analogni monofoni sint sa kejsom, Dave Smith Instruments Mopho Keyboard, sint sa digitalno kontrolisanim analognim oscilatorima - 2 plus dva subosliltora, 100% digitalnom memorijom, presetima, automatizacijom, sekvencerom, USB konekcijom za softver za pregledno editovanje, ali i 100% analognom arhitekturom zvuka, sjajnim oscilatorima i filterima, klasicnim LFO, VCO, low pass filterom 12/24 db i tom predobrom old school punocom i prodornoscu toplog analognog sinta. kao spoj izmedju dva sveta, najbolje od oba. sint jeste monofon, ali se moze upariti sa DSI Tetra polifonim analognim modulom, ili bilo kojim drugim DSI sintem. pored Nord Clavia Micro Modulara i Korg Microkorg sinteva ovaj monofoni zverko ce leci ko san.
za te pare sam ovde u oglasima mogao da nadjem kultni analogni sint ka sto je ARP Odyssey ili Juno 60... ali iako su ti sinteve nezamenjivi i potpuno predobri, oscialtori se rastimavaju, cesto ih je potrebno servisirati, a pritom su ogromni i neprakticni. Naravno, da se ne lazemo, ti matori kultni sintevi i jesu nesto najlepse i najtoplije sto covek moze pozeleti, prava stvar, ali ja sam se zadovoljio sam 90% zvuka od prave vintage sprave, ali sa neverovatnim mogucnostima memorije, sekvencera, usb i midi konekcije, sinta koji je pritom apsolutno pouzdan i nepogresiv.
sjebo sam mojo faktor bendu, umesto da sam kupio ARPa ili MS 10, ali... odoh ja malo da ga drndam pred kunt.
Dersu Uzala wrote:Guitar Center, na uglu Pico Blvd-a i Westwood Blvd-a. Second floor.sirkan wrote:...stalak za vise gitara...gde si to nabavio,i meni bi trebao jedan takav???
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest