Nabavi macku...!!!! poThitno...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jean & JeanDuane wrote:koja ti je ovo leva? neka den auerbah gitara, verujem da delje
Hvaladweezil wrote:very drazesna opremica from @Baba and @rock action.Btw @Baba za koje fore koristish ultra shifter, jel ima mozda neki snimak na tube-u sa neke vase svirke?! Prs je bash lep
Baba Slim wrote:Čestitke!![]()
Evo sada sve na gomili, sa sinoćne svirke u Tremi:
Dobrodošao nazadmajtimika wrote:sad si me iznervirao po dve stavke
1. kako si to postavio mikrofon na amp
2. Nismo se videli dve nedelje i u pedalbordu nema nista novo , brinem se![]()
![]()
Baba Slim wrote:Par ljudi sa kojima sam razgovarao koji su ga koristili kažu da radi sasvim pristojno.
Svestan sam ja da je to low budget varijanta, ali verovaću im na reč, i pri tome ću imati na umu da mi je isto tako gomila ljudi rekla da je kod A.T. mikrofona odličan odnos cena/kvalitet. Takođe sam svestan da to ne može raditi identično kao sm57, ali obzirom u kakvim uslovima sviram 95% vremena, ako barem približno radi tako kvalitetno, biću prezadovoljan. A za neku ozbiljniju priču kao što je snimanje, uvek ću moći da se snađem za toliko da nabavim 57-cu, ili šta je već potrebno.
Pa, daleko od toga da je to sada neka odvratno nepristupačna cifra, to je tačno, ali ja trenutno ne želim da dam 120e za mikrofon. Da, 120e, jer ni u jednoj radnji nisam našao jeftiniji. Što se polovnih tiče, ne želim više ni polovan mikrofon da kupujem.tyler durden wrote:Šta je toliko nepristupačno u 57-mici? Koliko znam, nov je 100€, kapiram da polovan može da se nađe za još manje pare
Evo jednog primera realnog i zdravog razmišljanja koje se retko viđa kod muzičara, poslovično opterećenih opremamaBaba Slim wrote: Pa, daleko od toga da je to sada neka odvratno nepristupačna cifra, to je tačno, ali ja trenutno ne želim da dam 120e za mikrofon. Da, 120e, jer ni u jednoj radnji nisam našao jeftiniji. Što se polovnih tiče, ne želim više ni polovan mikrofon da kupujem.
Što se tiče A.T., ljudi koji su ga koristili u live kontekstu su jako zadovoljni. Kao što rekoh, verujem da mi u uslovima u kojima sviram nije potreban bolji. Pod tim "uslovi" što stalno pominjem, podrazumevam - jeftine miksete i razglase i ostalu propratnu jeftinu opremu koja se koristi u lokalima u 98% slučajeva, gde čisto sumnjam da bi se primetila ikakva značajna razlika, koja bi bez razmišljanja opravdala razliku u ceni (koja nije velika u svetu mikrofona, a i generalno, i ja to znam, ali ipak postoji).
Kada je u pitanju neka ozbiljnija prilika, snimanje , svirka, odn. neko je angažovan da profesionalno uradi ton, kapiram da će taj neko imati potrebna sredstva za rad, gde spada i pominjana 57-ca.
Mogut wrote:Evo jednog primera realnog i zdravog razmišljanja koje se retko viđa kod muzičara, poslovično opterećenih opremama
a uz to često egocentričnih do bestraga... Svaka čast.
That's what I'm talkin' aboutrock action wrote:plus je uvek dobro imati u steku i svoj mikrofon. ako te saceka 57 npr. svoj ostavis ustekan u torbi, a ako te saceka neko djubre - ili nista - onda lepo izvadis svoj i svi srecni
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest