nenadnenad wrote:koji je to bassman?

@Nebojsak,
Još jednom čestitke, lepo napakovano!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nenadnenad wrote:koji je to bassman?
Jes', ta stara "bas" pojačala primaju pedale ko ništa na svetu.nebojsak wrote:E, a fora je u tome što sam sad definitivno otkrio neke potove na određenim pedalama
Silverface 135.nenadnenad wrote:jbg, ne vidim na slici sta je a nisam pratio pricu ako je pominjaTo sta ce se uzeti ili sta se uzelo
Nije isto, jebiga da smo vratili 1M mogao bi da ga podesis da se mnogo sporije gasi kad se vrati u originalniji polozaj ali ne znam sto bi to bilo ko hteo + i ovako moze da se podesi nepotrebno veliki dilej.Baba Slim wrote: ali ispostavilo se da je razlika u vrednosti totalno nebitna jer sve radi isto, odn. kako treba.![]()
Baba Slim wrote:Funk, veeeliko hvala još jednom, i definitvno mora uskoro da padne jedno opipljivo
Tačno tako, samo što ja odmah u početku nisam računao na mogućnost maksimalno odloženog gašenja, tako da je u mojoj glavi ovo ista stvar.Funkomat wrote:Nije isto, jebiga da smo vratili 1M mogao bi da ga podesis da se mnogo sporije gasi kad se vrati u originalniji polozaj ali ne znam sto bi to bilo ko hteo + i ovako moze da se podesi nepotrebno veliki dilej.![]()
Automatsko paljnje i gasenje je meni jako losa i suvisna stvar, kao sto ti rekoh ali je kvalitetno odradjen u smislu da se brzo palo/gasi, osetljiiv na najmanji pokret, ne utice narocito na sweep (sem onih 2mm sto pomenuh) i slicno... Bar koliko sam ja skontao u onih po h.Baba Slim wrote:Hm, čudno je to što, koliko sam guglao po netu, to automatsko paljenje i gašenje je upravo stvar po kojoj ljudi najviše pljuju, kao totalno suvišna stvar.
I oni ljudi koji se odluče da ga moduju, uglavnom se igraju položajem LED-a i fotoćelije jer drastično utiče na zvuk, i ugrađuju true bypass sa prekidačem kao kod Crybaby-ja...
Ok mi je ovako za sada, koristiću prvo ovako neko vreme. Mada, mislim da bilo kakve promene po ovom pitanju neće biti potrebne...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest