Meni bolja gitara od standarda, tj ima manje fensi ispeglan zvuk...Naravno zavisi ko shta voli, ali za les pol super radi..ima je jedan ortak moj
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Nemate
Bozha wrote:Al majketi nemoj potezati tresh temu istocnoevropsko licemerja po pitanju ljubavi/mrznje prema zapadu.Dersu Uzala wrote:Cek, sta sad,volite zapad? Aj potpisite se svi na extra temu koji volite zapad. Naslov teme: Ja ljublju zapad. Jedva cekam. Ne trebaju nikakvi komentari, samo +1.
Da, Djed se ponekad ponasa kao da smo na Krstarici, bogca mu...

Sviro sestrinsku - Gibson SG Special - Faded

Finiš je jako tanak, osećaju se pore pod prstima, izgleda prilčno jeftino ali je jako je prijatna pod rukom. Vrat je srednje debeo. U odnosu na SG Standard lakša, svetlija, živahnija ali i manje zvučno bogata. Bridge magnet (490T) je slabašan pa bi ga valjalo zameniti nekim malo jačim.
-
Kill surf city
Twin iz najgluplje ere, sa nepotrebnim drajvom u pokusaju, i pregrst 6L6 za menjazu. Gde iskoristiti tu vatazu, btw? Kome to jos treba. 
Za samo 1200 evra više možeš da kupiš od Šedija sjajno Gotami pojačalo, ručno pravljeno na traci u fabrici Gotami pojačala. Sa novim kapicama za potove!
- Wild Child
trolololo
- mislim_stvarno
treba li mi jos jedna krakata gitara???

Ajme, sto odudara od okruzenja. 
+1
Bolje da je u nekom hangaru iz Quake 4.
Bolje da je u nekom hangaru iz Quake 4.