Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
cestitke svima,ovaj zeleni Fendja,sa maple vratom ,vrh! 

- rock action
cestitke za CE-3, odlican korus 

Bas neobicna kombinacija,ali lepo izgleda stradza(zeleno + maple)cestitam na kupovini
. Jel si ga dugo trazio?

- nebeskacarica
Хвала свима. Некима је оба боја безвезе, некима супер, а за мене је Vintage 57 Surf Green један од најљепших фендера икада направљених. Кад сам кренуо да тражим, знао сам једино да не желим „sunburst“. Морала је да буде једнобојна. Мада, пресудио је звук, кад сам је први пут засвирао, чуо сам „то нешто“ што сам тражио. Све што сам касније пробао по продавницама било је слабо у односу на њу.
Oву гитару сам купио захвајујући божијој промисли да се све поклопи у сјајном сплету околности али и значајним дијелом уз препоруку доброг пријатеља. Кад будем имао чиме да се снимим, поставићу неки снимак да чујете како то звучи на овом VOX-y.
Ево још мало слика:

Uploaded with ImageShack.us

Oву гитару сам купио захвајујући божијој промисли да се све поклопи у сјајном сплету околности али и значајним дијелом уз препоруку доброг пријатеља. Кад будем имао чиме да се снимим, поставићу неки снимак да чујете како то звучи на овом VOX-y.
Ево још мало слика:

Uploaded with ImageShack.us

Last edited by nebeskacarica on 12 Oct 2010, 18:46, edited 1 time in total.
Jako lepa gitara.
- rock action
- tHe bLuEsMaN
Hvalarock action wrote:cestitke za CE-3, odlican korus

- Guitar_thrill
- MF veteran
Funkomat wrote:Jako lepa gitara.

Funkomat wrote:Jako lepa gitara.

meni ova djitra ima totalno opaljen pristup distorzologiji...za moju svirku u nekim momentima mi bas to i treba ....umart wrote:e sad,oglasih se samo da kazem da u zadnje vrrijeme zahvaljujuci gospodinu peeper-u keenanu sve vise ljudi eksperimentise sa hollow i semi-hollow gitarama u drajv okolnostima,jerbo je on presao na 335-ice,kazu da je zvuk odlican samo malo zakida na sastejnu.chambered body u drajv svirci je odavno provaljena fora,(noviji gibsoni) npr mark morton kaze da za njega nema nazad na solid body.
u svakom slucaju zanimljivo,moracu da i sam probam kako to zvuci.
ima bas onaj QOTSA ton...prljavo !!!! pustinja !!!

stvarno je extra taj surf green Stratocaster
sa svim acesorijem uhhh very drazest indid

Od juce:

Ja sam preprepreprepreprezadovoljan. Nisam nikad cuo dinamicniji zvucnik. glasan u ************.
zvuk pozeljan za sve. 

Ja sam preprepreprepreprezadovoljan. Nisam nikad cuo dinamicniji zvucnik. glasan u ************.

Cestitke nebeski (predivna gitara) i shule na prinovama u zdravlje da vas sluze 

Liliputanski full stack na stolu