Dakle - Juce oko 20h resio sam bio da se ratosiljam randalla mog jer hocu neki combo i Blade telca, jer doticni nema maple vrat. Postavih oglas...
Ujutro - krenuh za Novi Sad da zamenim jednu od onih pomenutih NUX pedala (overdrive) koji je nazalost naleteo neispravan. Svo vreme kroz glavu mi prolazi da bi trebalo da probam nekoliko gitara u NS, da vidim shta bih voleo od singl djitri da imam (hamove sam resio sa Deluxe telcem). Dolazim u Ns, jedva pronalazim parking i po kishi skroz od NIS-ove zgrade idem ka jevrejskoj ulici ka MIX-u. Stigoh u miks i zamenih pedalu za takodje NUX ali ovaj put FUZZ FZ2 ciji rivju ce uskoro.

Nakon kupovine tj zamene pedale, krnuh odmah kuci da mi ne istekne parking ticket od 1h, da ne placam bezveze

Stigoh do izlaska iz Ns i negde pred venac vidim kolonu vozila koja po onoj ludackoj kishi i magli ceka. Dobijem informaciju od vozaca ispred da je veliki zastoj, prevrnuo se sleper i da ko zna kad ce....
Okrenuh kola ka novom sadu, i krenem kroz Petrovaradin, ne znam ni sam zashto.
Shvatih da sam se zeznuo i da sam trebao na Kamenicu ici, i shta cu, nastavih ka Ns, sa mislima...nisi pogledao gitare nisi probao nishta

Putovanje nazad sam resio da obavim preko Beocina, tj malko duzim putem, jer i dalje sumljam da su pomerili onaj pomenuti sleper. Kishta, magla, blato, haos i stigoh do Fruske Gore tj uspona - desila mi se i jedna cudna stvar - video sam neku zenu kako stoji pored puta u totalno nelogicnom delu, gde nije nishta u blizini...jako sam se istripovao prvi put u zivotu od tako necega.

Sve u svemu za sad sam odlucio da sve ostaje jedino Randall ide, jer iskreno kad se setim mog pretrazivanja radnji za telecasterom sa singlovima, i ono shto sam usput video po radnjama (u principu sve isto shto je i bilo), Blade je i pored rosewooda ipak djitra ipo u odnosu na neke koje cak i vishe vrede. A ovom stratu se smeshe SCN magneti sa S1 svitchom (malko kopiram kolegu Sinisakea, shta cu kad mi se jako svidela njegova djitra

Evo za kraj ove price jos malko slika moje opreme - gitara (najsveziji UPDATE) da ne zapostavim ovu temu