Sacuvaj pare i koristi neki od dostupnik simulatora. Svi su odavno presisali POD po zvuku ... osim ako se BAAAAS ne lozis na totalno instant resenja. POD ima tu "dopadljivu" boju prvih mesec dana. Onda polako skapiras koliko to ne zvuci dobro ... ni najmanje.BaalBehrit wrote:Reko' ti ja, super je interfejs. Koliko si para dao za njega? Gledam da zamenim ovaj M-Audio Fast Track USB...
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Line 6 zvuci dobro isto koliko i Guitar Rig, moj je stav.

Malko bolje.
Hi gain pogotovo.
Nema sta da trazi pored revalvera i StudioDevil-a. Kraj price... jedino su efekti "cool". Ma i amplitube3 ih jede za dorucak kad se lepo namesti.
Hi gain pogotovo.
Nema sta da trazi pored revalvera i StudioDevil-a. Kraj price... jedino su efekti "cool". Ma i amplitube3 ih jede za dorucak kad se lepo namesti.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Amplitube je keva...samo guitar rig znam brze da namestim recimo..ali moze sve to da se koristi bez ikakvih problema, te razlike samo mi muzikanti primecujemoMUzzY wrote:Malko bolje.
Hi gain pogotovo.

- BaalBehrit
Ma jok, ja volim baš da čačkam, nije mi to problem. Razmišljao sam o malo ozbiljnijoj varijanti kao što je UX2, al' ću videti, svakako hvala na savetu.MUzzY wrote:Sacuvaj pare i koristi neki od dostupnik simulatora. Svi su odavno presisali POD po zvuku ... osim ako se BAAAAS ne lozis na totalno instant resenja. POD ima tu "dopadljivu" boju prvih mesec dana. Onda polako skapiras koliko to ne zvuci dobro ... ni najmanje.BaalBehrit wrote:Reko' ti ja, super je interfejs. Koliko si para dao za njega? Gledam da zamenim ovaj M-Audio Fast Track USB...
to je toMUzzY wrote:osim ako se BAAAAS ne lozis na totalno instant resenja.

Veruj mi, dok ne predjes na nekog Presonusa, FocusRight-a, TC electronis ili motu interfejs, neces cuti realnu razliku u odnosu na taj m-audio. Imao sam ga i veruj mi ogromna prednost m-audio uredjaja su drajveri! Ako ti treba vise ulaza onda se prica siri...BaalBehrit wrote:Ma jok, ja volim baš da čačkam, nije mi to problem. Razmišljao sam o malo ozbiljnijoj varijanti kao što je UX2, al' ću videti, svakako hvala na savetu.MUzzY wrote:Sacuvaj pare i koristi neki od dostupnik simulatora. Svi su odavno presisali POD po zvuku ... osim ako se BAAAAS ne lozis na totalno instant resenja. POD ima tu "dopadljivu" boju prvih mesec dana. Onda polako skapiras koliko to ne zvuci dobro ... ni najmanje.BaalBehrit wrote:Reko' ti ja, super je interfejs. Koliko si para dao za njega? Gledam da zamenim ovaj M-Audio Fast Track USB...
Amplitube je za clean i neki fin crunch jako dobar.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Ovo desno je novo, a randall je o"sho...

stim da su unutra umesto tih slabijih fenderovih zvucnika, 2 1987 celestiona po 200W, zaboravih oznaku, sutra cu o tome...kutija ima 400W, a pojacalo pravih 125 ili 160W, zavisno od omaze. Radi za bass bolje od vecine pojacala koje sam ikada cuo, a za gitaru daje neki mosfet sound na drajvu, sa pro co rat-om zvuci ko ....ma bice test necu da kenyam, uostalom, ne bih zamenio Randalla, lampasha za ovo da mi se nije svidelo i te kako. I da...sve je iz Californie...Usa... Box je iz 1978me pojacalo iz 1979te. Klin je

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Jedno pitanje za poznavaoce...koji kabel kupiti za povezivanje kutije i pojacala? Hvala unapred...izvinjavam se na off-u. 

http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... 4&start=15nemanjavelimirovic wrote:Jedno pitanje za poznavaoce...koji kabel kupiti za povezivanje kutije i pojacala? Hvala unapred...izvinjavam se na off-u.
opasno izgleda ta kutija...bas bi mi legla na bassmana!

Last edited by xspaceman on 28 Oct 2010, 02:03, edited 1 time in total.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa da...i kad naleti menjam tu vugla za bassman vugla i etoxspaceman wrote:http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... 4&start=15nemanjavelimirovic wrote:Jedno pitanje za poznavaoce...koji kabel kupiti za povezivanje kutije i pojacala? Hvala unapred...izvinjavam se na off-u.
opasno izgleda ta kutija...bas bi mi legla na bassmana!a i vugla je dobra...napravio si dobar dil ako si sve to dobio za rendala!

- Dersu Uzala
Pa zvucnicki brate. Nikako gitarski. Znaci, bilo koji unshielded zvucnicki kabl, po mogucstvu sto veceg promera (interno). Puno tu struje prolazi na 100 vata jarane. I sto kraci, obzirom da kroz isti pici naizmenicni signal. Ja imam neke od tri fita, cetir max ali su mrcine. Mislim da su Monster uglavnom. Mozda Lava, ne pamtim, to jednom kupis i zaboravis da postoji (sa rezervom u steku).nemanjavelimirovic wrote:Jedno pitanje za poznavaoce...koji kabel kupiti za povezivanje kutije i pojacala? Hvala unapred...izvinjavam se na off-u.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ok, a da napravim kabel, mislim ima kod nas da se kupi zvucnjacki kabel na merenje, cak i u mom malom gradu ima...Dakle, najdeblji promer da uzmem? Kupim to i dva lepa L dzeka recimo?Dersu Uzala wrote:Pa zvucnicki brate. Nikako gitarski. Znaci, bilo koji unshielded zvucnicki kabl, po mogucstvu sto veceg promera (interno). Puno tu struje prolazi na 100 vata jarane. I sto kraci, obzirom da kroz isti pici naizmenicni signal. Ja imam neke od tri fita, cetir max ali su mrcine. Mislim da su Monster uglavnom. Mozda Lava, ne pamtim, to jednom kupis i zaboravis da postoji (sa rezervom u steku).nemanjavelimirovic wrote:Jedno pitanje za poznavaoce...koji kabel kupiti za povezivanje kutije i pojacala? Hvala unapred...izvinjavam se na off-u.
Ma da, to je taman neka cena, mozda cak ovo shto sam dobio i vishe vredi, ali eto coveku je trebalo neko to hi gain pojacalo, meni neshto retro i Deal was made.. A kombi...pa da veliko je jbg, samo opet headrooma ima kolko hoces a i iskreno hteo sam da pomirim pojacalo za bas i gitaru u isto vreme, a ova vugla moze i jedno i drugo, naravno kad naletim na bassman i on isto tako moze i jedno i drugo, jos je lampa, ali za sad sam zadovoljan, ako se pokaze dobro u akciji, ostace duze vreme, a ono shto sam cuo dok sam probavao je neocekivano za tranzistor, mada sa jedne strane ti matori tranzistori za razliku od ovih novih lepo primaju drajv pedale i cak imaju taj tube saturation zvuk, shto je neverovatno i shto prvi put cujem jer sam, jel, kao i svi, ipak ljubitelj lampi, ali kolko para tolko mjuze zasad, kabinet je vrh, cak mi se svidja vishe gitara na 2x15 nego na 4x12, mada mozda je to trenutno odusevljenje, mada posle smo prikljucivali razna pojaca i dalje me je drzao sound ovog mog novog...xspaceman wrote:napravio si dobar dil ako si sve to dobio za rendala!sad još samo jedan kombi da mozes opremu da natovariš!

- Dersu Uzala
Sto da ne brate. Nije nikak'a nauka. Ameri obicno prave od 12 ili 14 gauge zice, a to je u prevodu precnik/promer/diameter/fi od 1.6 do 2 mm. Gauge-evi u Amerigi idu, kao i sve, obrnuto od 20 do 00 (double 0,posto ima i 0). Dabl 0 je preseka 9mm, nece to tebi trebati sinko sem ako se ne kacis na zvucnike od 10-15kvata. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kul, hvala ti matori na savetu....sutra idem u shoppingDersu Uzala wrote:Sto da ne brate. Nije nikak'a nauka. Ameri obicno prave od 12 ili 14 gauge zice, a to je u prevodu precnik/promer/diameter/fi od 1.6 do 2 mm. Gauge-evi u Amerigi idu, kao i sve, obrnuto od 20 do 00 (double 0,posto ima i 0). Dabl 0 je preseka 9mm, nece to tebi trebati sinko sem ako se ne kacis na zvucnike od 10-15kvata.