Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Pojacala : Peavey JSX Joe Satriani 212 Combo, Vox ADVT15, Marshall ASR50R (akusticno)
Gitare-elektricne : Gibson Les Paul Studio, Ibanez RG2570, Fender American Vintage Hot Rod `57 Stratocaster
Akusticne : Washburn D52SW, Epiphone EJ200+EMG, Radosevic Handmade(sjajna gitara)
Klavir-digitalni Korg C320
Ostatak opreme-standardna : Korg AX3000G procesor, Behringer Chorus, Boss DD-3, Boss OD-2, Digitech Whammy, Vox 847 wah pedala, Ibanez Tubescreamer TS9
Gitare-elektricne : Gibson Les Paul Studio, Ibanez RG2570, Fender American Vintage Hot Rod `57 Stratocaster
Akusticne : Washburn D52SW, Epiphone EJ200+EMG, Radosevic Handmade(sjajna gitara)
Klavir-digitalni Korg C320
Ostatak opreme-standardna : Korg AX3000G procesor, Behringer Chorus, Boss DD-3, Boss OD-2, Digitech Whammy, Vox 847 wah pedala, Ibanez Tubescreamer TS9
Re:
to session pojacalo (ako je bas te marke) je prilicno kvalitetno, ja imam session sessionette 75 sa dva zvucnika od 12 incha.Srdjan_wtf wrote:Sq bullet![]()
Digitech Rp7![]()
I neko Session pojachalo od 60w
danas su njihova pojacala jako skupa, a kvalitetne su izrade... a rade savrseno (bar moje), bolje od nekih marshala koje sam probao, iako je u pitanju solid state...
http://www.award-session.com/award-session_history.html
Oprema:
Gitara:
1. japanska no name kopija les paula iz 70-ih, set neck, tekowa hardware, Magneti - neck: mAXON, bridge: Gibson Paf
2. Maya stratocaster - made in japan
Bass gitara:
1. Hoyer 5040,
2. Penco SG bass
Pojacala:
1. Music Man HD 150,
2. Session Sessionette 75,
3. Vox DA-5
Efekti:
1. Marshal guv nor
2. daphon - overdrive
3. Dunlop Cry baby
Gitara:
1. japanska no name kopija les paula iz 70-ih, set neck, tekowa hardware, Magneti - neck: mAXON, bridge: Gibson Paf
2. Maya stratocaster - made in japan
Bass gitara:
1. Hoyer 5040,
2. Penco SG bass
Pojacala:
1. Music Man HD 150,
2. Session Sessionette 75,
3. Vox DA-5
Efekti:
1. Marshal guv nor
2. daphon - overdrive
3. Dunlop Cry baby
Da, verujem da je gitara dobra jer sam probao dve njegove od kojih je jedna bila predivna jazz gitara od javora, ali on kao čovek za mene je izuzetno neprijatan i nepristojan tako da mu ja sigurno neću biti kupac.boki1978 wrote:...Radosevic Handmade(sjajna gitara)...
Imam namjeru da kupim ovu gitaru, možeš li mi reći da li stvarno daje bogati zvuk jumbo gitare (s obzirom da nije solid wood kako navode)i prema tvom mišljenju odnos cijena/kvalitet.Epiphone EJ200+EMG
Šta je u tvom slučaju EMG (je li to promjenjen pickup??)
Da nebi bilo zabune generalno mi se svidja vrat i action epiphone akustičnih gitara a želim jumbo gitaru, da ne bude navala komentara probaj pa odluči...Nemam priliku da probam i vjerujem da ću kad naručim dobiti to što tražim.
Dakle, da li se isplati uzeti ovu gitaru??
Hvala unaprjed:))
Iako znam da su neki imali primedbe na njegovo ponasanje, ja zaista nikakvih problema nisam imao. Bio je jako korektan i sa sredjivanjem gitara, cenama,a cak i sa pricom. Dodushe, ume mozda nekad malo vishe da "davi" ali se cesto prijatno ispricam sa njim.Sava wrote:Da, verujem da je gitara dobra jer sam probao dve njegove od kojih je jedna bila predivna jazz gitara od javora, ali on kao čovek za mene je izuzetno neprijatan i nepristojan tako da mu ja sigurno neću biti kupac.boki1978 wrote:...Radosevic Handmade(sjajna gitara)...
Da li mam srecu, ne znam

EJ 200 nema ugradjen magnet vec serije CE. Apsolutno preporucujem da se ne uzimaju sa ugradjenim magnetima, barem po mom ukusu.Perry wrote:Imam namjeru da kupim ovu gitaru, možeš li mi reći da li stvarno daje bogati zvuk jumbo gitare (s obzirom da nije solid wood kako navode)i prema tvom mišljenju odnos cijena/kvalitet.Epiphone EJ200+EMG
Šta je u tvom slučaju EMG (je li to promjenjen pickup??)
Da nebi bilo zabune generalno mi se svidja vrat i action epiphone akustičnih gitara a želim jumbo gitaru, da ne bude navala komentara probaj pa odluči...Nemam priliku da probam i vjerujem da ću kad naručim dobiti to što tražim.
Dakle, da li se isplati uzeti ovu gitaru??
Hvala unaprjed:))
Sve zavisi sta zelish. Ima gitara punijeg zvuka, posebno mislim na dred modele,posebno ako zelish da je svirash bez ampa. Ali ova gitara sa pasivnom ozvukom ima ZVUKCINU koje bi se neke(dobar deo), mnogo skuplje, postidele. Ugradjen je EMG pasivni magnet koji ne mulja kao Fishman(koji imam na 2.) vec daje prirodan zvuk,a ova gitara ga apsolutno ima

Za te pare APSOLUTNO vredi uzeti, ugraditi pasivni magnet i uzivati u zvuku!

Zahvaljujem Bokiju1978
)

Moja oprema:
-Električna gitara - Dean Hardtail, Fender American Stratocaster 2008
-Pojačalo - Carvin TS100 poweramp, Randall rg100 ht (stara glava koju je navodno svirao i pokojni Darell Dime), Marshall box 212
-Efekti - Rocktron Voodu Valve online (gitarski preamp s efektima) i Rocktron Midi mate footcontroler

-Električna gitara - Dean Hardtail, Fender American Stratocaster 2008
-Pojačalo - Carvin TS100 poweramp, Randall rg100 ht (stara glava koju je navodno svirao i pokojni Darell Dime), Marshall box 212
-Efekti - Rocktron Voodu Valve online (gitarski preamp s efektima) i Rocktron Midi mate footcontroler

Eve da i ja zakacim jednu slikicu!
gitare: Fender Jazzmaster MIJ, Fender Bullet
pojacala: Fender Twin Reverb, P&K Audio Jive KIng
Pedale: Shin-Ei wah fuzz, Sola Sound Tone Bender mark IV fuzz, Pro Co Rat II, Danelectro tremolo, Ibanez FL-9 flanger, Ibanez DE-7 delay/echo

gitare: Fender Jazzmaster MIJ, Fender Bullet
pojacala: Fender Twin Reverb, P&K Audio Jive KIng
Pedale: Shin-Ei wah fuzz, Sola Sound Tone Bender mark IV fuzz, Pro Co Rat II, Danelectro tremolo, Ibanez FL-9 flanger, Ibanez DE-7 delay/echo

Aiii, sada si pravi alternativac, pre neki dan rek'o mi Jay Mascis. 

super oprema, al nemo' se ljutis, ova gitara crvena je nesto najruznije sto sam video u zadnjih par godina
nemo se ljutis, verujem ja da je to dobar instrument, al mi je izgled malko... a i realno mi crvena boja samo na petokraki odgovara 

Vazno da dobro sljaka!

pa to... iiiiiizzzzzzbeeeegaaaaaavaaammmm tuuuuuneeeelllleeeeee... stete mi tabanimaxspaceman wrote:ma kaki...naravno da nema ljutnje! Uuuuuu tuneluuuu uuuuusreeeeed mrakaaaaaaaa...
![]()
Vazno da dobro sljaka!

- Highway One
Pa zasto si uvek tolko iskrenDuane wrote:super oprema, al nemo' se ljutis, ova gitara crvena je nesto najruznije sto sam video u zadnjih par godina![]()
![]()
nemo se ljutis, verujem ja da je to dobar instrument, al mi je izgled malko... a i realno mi crvena boja samo na petokraki odgovara

I stvarno u tunelu kad te rokne voz on ti skine cipele sa papka pa naravno da je stetno hodati bez obuce