Moji izgledaju vako nekako. Mozda su bas ovi a ne Monster. http://www.guitarcenter.com/Live-Wire-A ... 1168103.gc
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Imate
Nema na cemu. Nije mi jasno doduse, da li planiras da kupis obicnu licnastu bakarnu zicu pa da pravis sam i izolaciju ili vec ima kablova na metar sa izolacijom uredno (spoljnjom). To je cisto fizicka izolacija doduse, da se ne osteti bakarna zica unutra. Nema nikakvu elektricnu ulogu, ali stiti kabl od spoljnjih elemenata, cvikanja, prljavstine a i lepse izgleda jel. Medjutim kosta to. Za pokuci ne mari, montiras kako dolikuje i pazis da ga ne ostetis, ali na svirkama je bitno da je robustan, nikad ne znas kakav stakor ce ih grickati po tim Dangubama i Kuglasima i statijaznam televizijama. 
Moji izgledaju vako nekako. Mozda su bas ovi a ne Monster. http://www.guitarcenter.com/Live-Wire-A ... 1168103.gc
Nemanja tebe baš krenulo, čestitke na prinovi i jako je bitno da si ti zadovoljan što očigledno i jesi...
I kad ćeš preko faksa da mi pustiš ovog ThunderBirda?
Pisaću ti na mail šta me zanima da ne davimo ljude ovde, ako budeš mogao da pomogneš super, ako ne budeš, opet je sve OK
.
I kad ćeš preko faksa da mi pustiš ovog ThunderBirda?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
@nikola
Samo kruzenje materije u prirodi, sve neke zamene, ne mogu da nishta prodam, ali eto posle par meseci sam resio to oko pojacala, a bass je uleteo iznenadno (video oglas i otisao isti dan)... cekam mejl...
Samo kruzenje materije u prirodi, sve neke zamene, ne mogu da nishta prodam, ali eto posle par meseci sam resio to oko pojacala, a bass je uleteo iznenadno (video oglas i otisao isti dan)... cekam mejl...
samo da ti kazem, oni kablovi za zvucnike i nisu najsrecnije resenje - svasta se tu valja, a oce lako da se pokidaju. najbolje bi ti bilo da uzmes kabl od nekog starog fena ili slicnog uredjaja koji je radio na vise stotina vati. taman ce duzine biti. mada, mozda cak moze i od lampe, ne znam.
- LifelessDead

moje sekirice
Vrlo vrlo lep Orvil. Drugar ima isto LP Custom, samo u crnoj boji, fenomenalno radi gitara, a placena je ~800 evra, za te pare daleko najbolji LP ikada.
- LifelessDead
Ovo je Orville by Gibson, proizvodio se samo cetiri godine, od 1989-94, obicni Orville se proizvodio tamo negde do 1998-e kada ga je nasledio japanski Epiphone do 2005. Evo jedan video sa Youtube-a, isti model i godina proizvodnje kao i moj http://www.youtube.com/watch?v=FI1MaiFT6ug
Koji je to strat?
- LifelessDead
Fender 62 RI
- nebeskacarica
Bio je jedan AVRI 62 Reissue sa ogrebotinama na istim mjestima prije nekih mjesec-dva u oglasima po vrlo povoljnoj cijeni (780€), čini mi se iz Pančeva. Jesi li ga možda pazario tad ili prodavao? Ili je koincidencija u pitanju?
Sikirice su prva liga,cak si im i boje uklopioLifelessDead wrote:
moje sekirice
- LifelessDead
Nisu to ogrebotinenebeskacarica wrote:Bio je jedan AVRI 62 Reissue sa ogrebotinama na istim mjestima prije nekih mjesec-dva u oglasima po vrlo povoljnoj cijeni (780€), čini mi se iz Pančeva. Jesi li ga možda pazario tad ili prodavao? Ili je koincidencija u pitanju?
@ Vaske
Hvala, pa ono boje su se sasvim slucajno uklopile, obe sam kupovao polovne i nisam imao bas veliki izbor, cena mi je uvek bila prioritet , ali mi se svidjaju svejedno, pogotovo LP, sad strat bih mozda menjao za sunburst varijantu ali i ovako nije lose
- nebeskacarica
Znao sam da je to ta džitra...sjajno izgleda a mogu zamisliti kako zvuči. Ja sam mjesecima uzalud čekao da se u oglasima pojavi neka slična ponuda (57 ili 62), ali sam na kraju preko drugara našao i povoljno kupio AVRI 57. Da si ga prodavao prije pola godine, možda bismo i trgovali. Mada, šteta je to prodati za te pare, nadam se da nećeš više doći u sličnu situaciju. Ta gitara vrijedi najmanje duplo više... Koje je godište? Ako nisu ogrebotine, od čega je onda otpao lak?
- LifelessDead
Hvala druze
Gitara je 1996.god., kupljena je u Londonu, nije sto je moja ali stvarno zvuci mnogo dobro
Lak je izhaban rukom od sviranja, tako da ima taj relic izgled
Inace lak na vintage modelima je mnogo tanak a gitara je mnogo svirana tako da...inace pored toga je stvarno u odlicnom stanju, nema nikakvih ogrebotina ili ostecenja.