Trebao si uzeti jazzmastera

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mi ovde ne odobravamo takve osudjujuce termine. Ti samo imas mali te izleciv problem. Triput dnevno dva deprozepama i glasno pevanje mantre:nemanjavelimirovic wrote:Najveci sad idiot na forumu kontam po pitanju GAS-a? tako?![]()
![]()
![]()
![]()
nemanjavelimirovic wrote:Baja je do jaja
Malo je sviras (par meseci, godina) pa onda skapiras da li bi i koliko gitari prijala ta promena. U medjuvremenu, ako ti se bas menja nesto i dobija jos 10-15% prezentnosti, jasnoce & glasnoce, lepo zamenis nut nekom dobrom govedjom koskom ili morzovom pisom (moj trenutni favoritnemanjavelimirovic wrote:Mozda kad bi se ovaj poly finish skinuo i namazao nitro finishom? jel bi to doprinelo zvuku?
...jesam glup za te stvari, al jel moguce da to ima toliko uticaja, mislim sam materijal nut-a? koska ili ...plastika...?guv'nor wrote: lepo zamenis nut nekom dobrom govedjom koskom ili morzovom pisom (moj trenutni favorit).
mislim da mozda i moze da utice na ton kod akustare, ali sto se tice el. đitre...ne bi trebalo...više ima uticaja na drzanje i stabilnost štima nego na sam ton đitre...Hotstepper wrote:...jesam glup za te stvari, al jel moguce da to ima toliko uticaja, mislim sam materijal nut-a? koska ili ...plastika...?guv'nor wrote: lepo zamenis nut nekom dobrom govedjom koskom ili morzovom pisom (moj trenutni favorit).
See lood? Ako ne bude smeo da je pipne ni tvikuje toliko vremena, prodaće je. Bolje da je drnda i budži nego to.guv'nor wrote: Malo je sviras (par meseci, godina) pa onda skapiras da li bi i koliko gitari prijala ta promena.
Ma da, narucen je vec crni iz amerige.nebojsak wrote:A i ovaj pikgard mi je vo-no, malo bih ja to kastomizovao
Tanak je jer sam snimao u to dobar (oko 12-1ujutru), pa pojacalo je na 0,3 na volume i na 2 na kanalu, tj stisano maks.sinisake wrote:Nemanja, nije lose ovo, ali... potanko je malo... moze to masznije...![]()
Sve je sem tanko... Danas sam ga svirao na Bassmanu... Josh sam u chudu..sinisake wrote:Nemanja, nije lose ovo, ali... potanko je malo... moze to masznije...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest