I zvuk i sviranje.
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hotstepper
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Sjajno..
I zvuk i sviranje.
I zvuk i sviranje.
- tyler durden
- MF veteran
MUzzY wrote:Imam srece da u zivotu naletim na jako dobre ljude. Ovaj forum je jako plodno mesto za takvu sortu ljudi te sam na listu dodao gosn. Taylera Duren-aSvojim neodoljivim sarmom uspeo sam da ga ubedim da mi ostavi ovu lepoticu
.
Prosto ne znam kako bih u ove sitne sate opisao kolicinu tona koje ovde ima, kakvog neverovatnog sustain-a, ravnog i brzog freta, kvaliteta samog drveta, finisha, celog dozivljaja sviranja ovakvog jednog istrumenta...
Evo jednog sempla, bice jos kad malo skontam sta da sviram![]()
http://soundcloud.com/drasko-popovic/prs-tremonti-test
Clean - Amplitube3, fender 50w6l6. Nista compresori, eq itd. Neck magnet.
Gain - StudioDevil, gain na 20% takodje na neck magnetu samo jako ukrocenog na vol. potu.
Kolicina dinamike koja se moze izvuci iz njega je izuzetna. Brutalno reaguje na jacinu trzanja.
Pravo da ti kažem, drago mi je kad nekom otvorim oči, i upoznam ga malo bolje sa PRS-om. Kao da sam učinio dobro delo, jer sam malo potpomogao njegovom navlačenju na PRS. Pa da nas ima još više bolesnika i tom pravcu.....
joj bože ala kenjam....aj bre snimaj to tamo, pa da dođe šomi da otpeva one maske ovih dana.
mnogo dobro zvuci ovaj prs. muzzy odlicna svirka ,tyler gitara ti ima muda . usput odslusah jos muzzy jevih radova i stavih ih na play listu opet. sta reci .
komentar na funkomatov post od pre neki dan. bio sam sa njim kada je probavao Fender Telecaster Road Worn i mogu vam reci da ako zanemarimo konstrukcijske gluposti tipa izdignut prag i par gluposti sa centriranjem sipke odusevila me gitara. nezasvirah je i sada se kajem ali mrsko mi bilo da se skidam i raspremam no iz funkomatove ODLICNE svirke mi se sve kazalo. nevolim te nazor iskuckane i oguljene gitare ali ovu bi tako rado posedovao. btw hvala funkomatu na dobrom performansu
komentar na funkomatov post od pre neki dan. bio sam sa njim kada je probavao Fender Telecaster Road Worn i mogu vam reci da ako zanemarimo konstrukcijske gluposti tipa izdignut prag i par gluposti sa centriranjem sipke odusevila me gitara. nezasvirah je i sada se kajem ali mrsko mi bilo da se skidam i raspremam no iz funkomatove ODLICNE svirke mi se sve kazalo. nevolim te nazor iskuckane i oguljene gitare ali ovu bi tako rado posedovao. btw hvala funkomatu na dobrom performansu
Uzgred, tvoj PRS ima veoma slican vrat kao na ovom Tremonti modelu. Oklagijica
Not my cup of tea definitivno ali je to nebitno jel' obe gitare pevaju! Tvoj je malo "vristaviji" i mnogo cvrsceg basa dok bi ovaj Tremonti neki nazvali i "mutnim". Ja bih samo ponovio tvoju konstataciju da ima "moooda"
. I to kakva!
Moj strat masniji, al' stvarno...
Salim se ja malo, nije ovo lose... Samo taj SD ima tako, malo... rezak drajv...

Samo ti pici JCM-a na Amplitube-u onda 
- Dersu Uzala
Probam jos uvek. Parno vece Zlatka (Goldfinger), neparno Goluba (CrystalMeth).

Lasta je vr'!
Fuj, flojd...
Fuj, flojd...
- Dersu Uzala
Ko je ona tvrda glava, sto do podne uvek spava...?
Sad ti...
Ladno pokrase 'Born To be Alive' intro do panja.
Sad ti...
Ladno pokrase 'Born To be Alive' intro do panja.
Flojd'ojd'ojd'ojd! 
ime, prezime, godiste ? 
Miodrag Vulicevic drago mi je
Gibson SG 69
Gibson SG 69
uuu zlo... sad lijepo daj adresu od druga, i reci mu da ode da proseta, ali neka ostavi otvorena vrata ili prozor

meni dovoljna samo adresa