Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
@dimo: Jesam hvala,kupio sam je u music trade-u,oni su generalni uvoznik,i kada sam bio imali su dzumleu slicnih,a i skupljih modela.
- Hotstepper
Shto da ne, to se lako dogovori, povoda nikad ne trebaStrat08 wrote: Hvala brate moj, da zasviramo jednog dana zajedno, ako Bog da

Naravno, čim malo stanem na noge sa mojim bendom (jbg, postava se mijenjala), eto me do NS-aHotstepper wrote:
Shto da ne, to se lako dogovori, povoda nikad ne treba

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nishta specijalno....Evo testa jednog mog da kazem novog zvucnika...poshto sam imao greenback koji mi se nije dojmio za voxa, a u medjuvremenu sam nabavio Voxov zvucnik koji mi je dosta bolji u Vox-u (bice i taj test)...greenback je stajao u extension kabinetu koji jako slabo gotovo nikada ne koristim...i poshto sam u deficitu sa lovom reshio sam da ga prodam...To se i desilo na sledeci nacin - covek mi je dao Celestion rocket 50 ko nov i doplatio razliku love, shto je sasvim kul...I sad eto poshto taj rocket 50 ima 50w, resio sam da ga isprobam sa bassmanom...dakle kutija 1x12 gitarski zvucnik 12" 50w...closed back i bassman u modu na 50w (pola snage)....blejd i deluxe u raznim podesavanjima, menjanjima settingsa, i handmade pro co rat pedala...ne zvuci mi loshe, moislim da mogu u ovoj kombinaciji i na neke svirke furati (u slucajevima kad nemam mesta za 2x15 kabinet
)...u zdravlje
nazalost smanjio sam kvalitet da bi bio manji fajl pa je sound propatio zbog toga (zvuci ko neki vibrato, koji naravno nije ukljucen bio vec je Jutjub zeznuo sound pomalo i ja sa smanjenjem fajla
) jbg, mrzi me da opet uploadujem
evo i izvornog audio fajla (ful kvaliti
):
http://www.box.net/shared/dsox0702da

nazalost smanjio sam kvalitet da bi bio manji fajl pa je sound propatio zbog toga (zvuci ko neki vibrato, koji naravno nije ukljucen bio vec je Jutjub zeznuo sound pomalo i ja sa smanjenjem fajla

evo i izvornog audio fajla (ful kvaliti

http://www.box.net/shared/dsox0702da
Bas mi je krivo sto ti je promakao ZWStrat08 wrote:nova oprema...

JbgMUzzY wrote:Bas mi je krivo sto ti je promakao ZWStrat08 wrote:nova oprema.... Ovaj IBz. izgleda fino! Sad kad dodjes do para lepo ga casti sa EMG-x 81 i 60 (ili 85 sta preferiras) i imaces i clean i drive slican kao na ZW-u.

Pocastio sam svog ibaneza

Sad samo treba negde da nadjem PafJoe i crne metalne kapice za potove
- Hotstepper
@nemanjavelimirovic
Ta 72ka ima prelep zvuk...
Ti wide range humovi su tako chisti...
Ta 72ka ima prelep zvuk...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
jesu, vrlo sam zadovoljan sa tom djitromHotstepper wrote:@nemanjavelimirovic
Ta 72ka ima prelep zvuk...![]()

Bilo je kod Marića, oko 450 kinti komad.theTrooper wrote:crne metalne kapice za potove
Extra je djitraBorn_Dead wrote:koliko vec dugo sam ovde,a nista nisam prilozio od opremepa posto je na danasnji dan ubijen jedan od najvecih bogova metal muzike ovo na neki nacin moze da se kaze da posvecujem njemu.
Dean dime-o-flage,rocktron zombie,digitech death metal(od juce ponovo u borbenim redovima) nadam se da uskoro stize peavey bandit,i mxr dd-11

Hvala burazVaske023 wrote: Sad videh da si se ponovio,cestitam,bas lepa gitara.
!

Na to sam i mislio.Strat08 wrote:JbgMUzzY wrote:Bas mi je krivo sto ti je promakao ZWStrat08 wrote:nova oprema.... Ovaj IBz. izgleda fino! Sad kad dodjes do para lepo ga casti sa EMG-x 81 i 60 (ili 85 sta preferiras) i imaces i clean i drive slican kao na ZW-u.
Kad se proda gitara i dobije stipendija biće novih magneta
![]()

MUzzY wrote:
Na to sam i mislio.Lagano samo, sve u svoje vreme.