ovo

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
NikolaNis wrote:I od mene čestitke na gitari, neka te dobro i dugo služi![]()
Moram da potvrdim tvoju priču za ljude u Lyri ali u Nišu, uvek jako ljubazni i fini i spremni za razgovor i saradnju. Bar je sa mnom uvek tako bilo.
micha81 wrote:
Sto?![]()
Nisam neki ljubitelj aktivnih magneta - al opet, nisam bas ni svirao na aktivnim EMG's (imam na drugoj gitari aktivni Shadow EQ5, al to je sasvim druga prica), al sto se tice ovih HZ, sta ga znam, neck pickup je onako, nisam nesto odusevljen (mada sam samo nesto kratko svirao sinoc), ali radi sasvim pristojno (verovatno se treba joste malko igrati sa setapom gitare i visinom magneta pa da se izvuce nesto malo bolje iz njega).
Bridge, sasvim druga prica, mislim, sve zavisi kako ko sta voli, al najbolji opis bridge magneta bi bio - SCREEAAAAMMMMM
Opet, nisam bas neki poznavalac, i naravno, ukusi su razliciti, meni ovi HZ sasvim lepo rade posao, tako da u skorijoj (a bogme i daljoj) buducnosti ne vidim razlog za promenom
Ma videh, nego se pogresno izrazihtyler durden wrote: Pa nisam ni rekao da staviš aktivu. Pročitaj šta sam napisao. "Ne mora aktiva", nego je moja preporuka da menjaš magnete u neke druge. Ne vidiš sad ništa loša. Ali to su magneti najniže klase, i veuj mi, ako promeniš u bilo koje druge, bolje magnete, neke pasivne duncane, dimarzio, ili aktivne emg, šta god da ti voliš i da odgovara tvom tipu svirke, videćeš i te kakvu promenu tona.
Hvalarock action wrote:cestitke!
ma ne moras nigde da se cimas i zuris, dobio si gitaru kakvu si zeleo, sad je sviraj i nauzivaj se pa polako... lako ces uvek nesto da menjas
Yep, to je ta... Verujem da je bila svetlija, i je bio zlatni hardver, ali se (hvala bogu) vremenom izlizao...Tufli wrote:Aiiii!!! Kako je zao ovaj Guild! Svaka chast ! Isprichaj malo o njenoj istoriji, kako je dospela kod tebe i tako to.
![]()
....pogle' ovo
http://www.guitar-museum.com/guitar-251 ... 65-Vintage
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest